Nejprodávanější knihy - únor 2024
psychologie pro každého

Jak zvládnout syndrom vyhoření - 11%
Kniha přichází s překvapivým zjištěním: skutečnou příčinou vyhoření není přetížení a vyčerpání. To jsou pouze následky. K vyhoření dochází proto, že nemáme zdravý vztah k sobě a k lidem kolem sebe.
psychologie pro každého

Jak zvládnout syndrom vyhoření

242 Kč
215 Kč
Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie pro každého

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Nikdy není pozdě na šťastné dětství - 11%
Jednou kolem finského psychoterapeuta Bena Furmana projel motocyklista, který měl na předním skle anglický nápis „Nikdy není pozdě na šťastné dětství“. Snaha této větě porozumět se Furmanovi stala impulzem k napsání knihy.
psychologie pro každého

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

179 Kč
159 Kč
Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
psychologie pro každého

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Pravidlo 10X - 11%
Tato kniha zvýší 10X váš stávající úspěch.
psychologie pro každého

Pravidlo 10X

359 Kč
319 Kč
Psychologie lži
Lze najít obecnou a šířeji akceptovatelnou definici lži? Můžeme obelhat sami sebe? Na tyto a další otázky hledá odborně podložené odpovědi ojedinělá a komplexní monografie věnovaná fenoménu lži.
psychologie pro každého

Psychologie lži

287 Kč
Psychoterapeutické dovednosti - 11%
Soubor statí několika významných zástupců psychiatrie a psychoterapie dětí a mládeže lze chápat jako příležitost k diskusi na tato zásadní témata terapeutické profesionality.
psychologie pro každého

Psychoterapeutické dovednosti

294 Kč
262 Kč
Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

psychologie pro každého

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
psychologie pro každého

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Temné noci duše - 11%
(1x)
Průvodce na cestě těžkými životními zkouškami, které Thomas Moore chápe jako obdobím šance a výzvy k obnovení vlastního života, k uvědomění si toho podstatného a k péči o vlastní duši.
psychologie pro každého

Temné noci duše

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 177 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>