Nejprodávanější knihy - únor 2024
historické romány

Maxl žhář
Tragický příběh tesaře, smolaře a posléze psance a vězně Maxla Novotného ze Žďáru unese čtenáře do druhé půli devatenáctého století, do nelehkých dob, kdy v českých vsích práce nebyla a zbýval jen hlad, vojna, zoufalství, zrada a zločin.
historické romány

Maxl žhář

44 Kč
Ohnivá mise
Historický román, který nepostrádá nic, co k takovéto literatuře patří. Děj se odehrává v Praze v době, kdy Prahu zachvátil veliký požár.
historické romány

Ohnivá mise

171 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
historické romány

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Ledový dech - 11%
(1x)

Je rok 1772 a v předvečer americké revoluce již vypukla řada povstání. V nastalém chaosu vyzývá guvernér Jamieho Frasera, aby sjednotil zámořské kolonie, které patří Koruně. Budoucnost rodiny cestující časem vypadá chmurně...

historické romány

Ledový dech

629 Kč
559 Kč
Zlomený král - 11%
Když je nedaleko hradu Lichnice nalezeno zraněné tělo českého a římského krále Karla IV., na slezského lékaře Siegfrieda připadá nelehký úkol pokusit se panovníka zachránit.
historické romány

Zlomený král

223 Kč
198 Kč
Mise Sinaj
Dva vědci – jeden v Amsterdamu a druhý v Atlantě – jsou zavražděni. Zpočátku se zdá, že mezi nimi existuje jediná spojitost: Lang Reilly. Koneckonců oba muži pracovali pro jeho nadaci. Jenže když někdo po Langovi pro výstrahu vystřelí, jen podpoří je
historické romány

Mise Sinaj

134 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Perchta z Rožmberka - 11%
Pro její otevřené srdce ji všichni milovali. Perchta z Rožmberka vynikala krásou, laskavostí a dobrotou. S milovaným Petrem ze Šternberka si plánovali budoucnost, avšak otec ji z hamižnosti provdal za opilce Jana z Lichtenštejna.
historické romány
Ukázky

Perchta z Rožmberka

242 Kč
215 Kč
Alchymista - 11%
(1x)
Strhující děj románu nás provází dobrodružným životem mladého chemika Pabla Simona, člena hermetické lóže, který se uprostřed řádění inkvizice snaží zachránit tisíciletou moudrost a uplatňovat v životě poselství lásky svého Učitele.
historické romány

Alchymista

212 Kč
188 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 165 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>