Nejprodávanější Kniha - únor 2024
esoterika a astrologie

Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Erós a magie v období renesance - 11%
V moderní vědecké společnosti panuje rozšířený předsudek, že magie je jen směšná směsice receptů a metod odvozených z primitivních a mylných představ o přírodě. Kniha tento názor zpochybňuje, ...
esoterika a astrologie

Erós a magie v období renesance

357 Kč
318 Kč
Magie v teorii a praxi - 11%
Magie v teorii a praxi je opus magnum světoznámého okultisty Aleistera Crowleyho, jehož příprava mu zabrala značnou část života a dnes se obecně považuje za jedno z nejdůležitějších pojednání o magii napsaných ve 20. století.
esoterika a astrologie

Magie v teorii a praxi

989 Kč
879 Kč
Mystický léčitel - 11%
Chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct?
esoterika a astrologie

Mystický léčitel

539 Kč
479 Kč
Karty vodních chrámů - 6%
(1x)
Karty vodních chrámů oslavují mnoho tváří bohyně, která je odedávna uctívaná v mnoha kulturách na celém světě. V těchto kartách se moudrost strážkyň vodních chrámů propojuje s mocí vaší vnitřní kněžky, aby posílila vaše intuitivní vize.
esoterika a astrologie

Karty vodních chrámů

377 Kč
355 Kč
Dno a bezedno - 11%
(2x)
„Německá mystika“ představuje unikátní fenomén evropských duchovních dějin. Zrodila se ve vrcholném středověku a významně ovlivnila myšlení v dalších staletích. Kniha podrobněji zkoumá nejvýznačnější autory a díla.
esoterika a astrologie

Dno a bezedno

430 Kč
382 Kč
Přednášky pro Eulis-klub, Universalii a Horev-klub - 11%
Kniha obsahuje úplné texty dosud známých hermetických přednášek, které mezi lety 1931–1996 vedli českoslovenští martinisté pro Eulis-klub, Horev-klub a Universalii. Zpřístupňuje tak ucelené jádro československé martinistické tradice.
esoterika a astrologie

Přednášky pro Eulis-klub, Universalii a Horev-klub

495 Kč
440 Kč
Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla

Rozhovor Marty Fenclové s Jakubem Kroulíkem. Hypnóza - všichni jsme o ní slyšeli, ale kdo z nás ji zažil na vlastní kůži? Jakub Kroulík vám poodhalí její tajemství...

esoterika a astrologie

Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla

134 Kč
Mystická moudrost - 6%
(2x)
Karty Mystická moudrost jsou inspirovány bohy, bohyněmi, anděly i duchovními průvodci z říše zvířat. Přinášejí rady pro přítomný okamžik i předpovědi pro budoucnost.
esoterika a astrologie

Mystická moudrost

377 Kč
355 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
esoterika a astrologie

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 167 položek
1 2 3 .. 17 > >>