Nejprodávanější tituly - únor 2024
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Žít v srdci - 11%
My lidé jsme byli před dávnými časy ve své podstatě velmi odlišní, než jsme nyní. Komunikovali jsme mezi sebou způsobem, kterému nyní v moderních dobách rozumí už jen velmi málo lidí. Duchovní rádce.
esoterika a astrologie

Žít v srdci

215 Kč
191 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
esoterika a astrologie

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Duše zvířat a lidí - 11%
Autorka se dělí se čtenářem o skutečné příběhy, ať už z vlastního života nebo ze života jiných komunikátorů, v nichž silně zaznívají momenty vzájemného porozumění mezi zvířaty a lidmi. Nezapomíná ani na duchovní cvičení, které komunikaci se zvířaty umožní.
esoterika a astrologie

Duše zvířat a lidí

297 Kč
264 Kč
Kroužení kolem nemyslitelného - 11%
Pokus o filosofickou reflexi převážně křesťanské, buddhistické, hinduistické, islámské, taoistické a zenové mystiky, opírající se o výpovědi jejich význačných představitelů.
esoterika a astrologie

Kroužení kolem nemyslitelného

210 Kč
186 Kč
Léčivá moc kamenů - 20%
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.
esoterika a astrologie
Ukázky

Léčivá moc kamenů

365 Kč
292 Kč
Setkání s anděly - 11%
Setkání s anděly vám ukáže, jak se spřátelit s anděly, kteří vám pak budou pomáhat v praktických i osobních oblastech života, budou vás chránit, inspirovat, léčit a utěšovat.
esoterika a astrologie

Setkání s anděly

169 Kč
150 Kč
Utajení vládcové času - 11%
Bergier připomíná několik mimořádných lidí, kteří možná přišli z budoucnosti např. král Sálemu Melchisedech, čínský císař Fu-Si, či Leonardo da Vinci. Pokouší se proniknout do jejich tajemství a dokazuje, že existují „utajení vládcové času“.
esoterika a astrologie

Utajení vládcové času

178 Kč
158 Kč
Hlas ticha - 11%
(6x)
Hlas ticha, text čerpající ze starodávné posvátné tibetské literatury, který sepsala Helena Petrovna Blavatská, filosofka 19. století, je syntézou Knihy zlatých pravidel.
esoterika a astrologie

Hlas ticha

135 Kč
120 Kč
Magie dnes - 11%
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
esoterika a astrologie

Magie dnes

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 201 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>