Nejprodávanější knihy - únor 2024
první stupeň

Světoví Češi 2 - 11%
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

první stupeň

Světoví Češi 2

269 Kč
239 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
první stupeň

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Gorila a já - 11%
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
první stupeň

Gorila a já

269 Kč
239 Kč
Mimoni 2: Příšerná panika - 11%
Je tu další várka mimoňů! Téměř padesát stránek příběhů ze života potřeštěných žluťáků! A tentokrát se k vašim žlutým oblíbencům přidá i fialový postrach a způsobí mezi mimoni pořádnou paniku – a vám pořádné záchvaty smíchu!
první stupeň

Mimoni 2: Příšerná panika

134 Kč
119 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
první stupeň

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Čeština pro prvňáky 2 - 11%

Cílem aktivit je všestranný rozvoj dítěte. Dítě procvičováním získává nové znalosti a dovednosti nejen v oblasti českého jazyka, ale i matematiky či prvouky a vždy v souvislotech svého každodenního života. Průvodcem dětí jsou kamarádky Lota a Ola.

první stupeň

Čeština pro prvňáky 2

53 Kč
47 Kč
Čtyři roční období - 11%

Dítě porozuje a zkoumá, jak jsou provázány přírodní děje a jaké stopy v přírodě zanechává člověk. Hrdinkami a průvodci dětí jsou Lota a její dědeček spolu s psíkem Matem a kočkou Mici. Společně poznávají přírodu a správný vztah člověka k přírodě.

první stupeň

Čtyři roční období

53 Kč
47 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 219 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 > >>