Nejprodávanější tituly - únor 2024
romány

Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
romány

Bohemia

269 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
romány

Chvála macechy

223 Kč
Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Síla dávných tajemství
Nový smysl života můžete najít nečekaně v historii vlastní rodiny. Dojemný příběh o nezdolné síle lásky, schopnosti překonávat překážky a důležitosti lidských snů od autorky bestselleru Trail of Broken Wings.
romány
Ukázky

Síla dávných tajemství

297 Kč
Tlustoprdka, no a co?
(1x)
Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím.
romány
Ukázky

Tlustoprdka, no a co?

209 Kč
Válka s mloky
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
romány

Válka s mloky

225 Kč
Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Dva pánové na pláži
(1x)
Dva pánové se spolu vydají na procházku po pláži. Nevědí, kdo je ten druhý. Ale zjistí, že je sbližuje zásadní zkušenost – deprese.
romány

Dva pánové na pláži

122 Kč
Když se kruh uzavřel
(1x)
Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti.
romány

Když se kruh uzavřel

224 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 219 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>