Nejprodávanější knihy - únor 2024
zdraví a výchova dětí

Pexeso - Každý je někde doma - 12%
Pexeso umí hrát asi každý. Naše pexeso se jmenuje "Každý je někde doma" a obsahuje 32 dvojic kartiček, na kterých se děti i dospělí učí, kde bydlí jaká zvířátka: někdo v noře, někdo v budce, někdo v boudě, někdo na půdě, někdo v mušli, někdo v hradu.
zdraví a výchova dětí

Pexeso - Každý je někde doma

41 Kč
36 Kč
Poruchy učení - 11%
(1x)
Příčiny, diagnostika, metodické postupy a plány reedukace specifických poruch učení - dyslexie, dysortografie, dysgrafie, dyskalkulie, leterality.
zdraví a výchova dětí

Poruchy učení

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
zdraví a výchova dětí

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
zdraví a výchova dětí

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Sbohem, plínky!
Kniha přináší velmi přehledný a srozumitelný soubor postupů a odpovědí na otázku, kdy a jak u dítěte začít s nácvikem na nočník.
zdraví a výchova dětí

Sbohem, plínky!

89 Kč
Strukturované učení v praxi - 11%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
zdraví a výchova dětí

Strukturované učení v praxi

216 Kč
192 Kč
Česká mše vánoční - 11%
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
zdraví a výchova dětí

Česká mše vánoční

89 Kč
79 Kč
Moderní vyučování - 11%
(1x)
Základní příručka shrnuje psychologická východiska a moderní metody současné pedagogiky a didaktiky.
zdraví a výchova dětí

Moderní vyučování

719 Kč
639 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 247 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>