Nejprodávanější tituly - únor 2024
první stupeň

Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
první stupeň

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Čeština pro prvňáky 2 - 11%

Cílem aktivit je všestranný rozvoj dítěte. Dítě procvičováním získává nové znalosti a dovednosti nejen v oblasti českého jazyka, ale i matematiky či prvouky a vždy v souvislotech svého každodenního života. Průvodcem dětí jsou kamarádky Lota a Ola.

první stupeň

Čeština pro prvňáky 2

53 Kč
47 Kč
Čtyři roční období - 11%

Dítě porozuje a zkoumá, jak jsou provázány přírodní děje a jaké stopy v přírodě zanechává člověk. Hrdinkami a průvodci dětí jsou Lota a její dědeček spolu s psíkem Matem a kočkou Mici. Společně poznávají přírodu a správný vztah člověka k přírodě.

první stupeň

Čtyři roční období

53 Kč
47 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
první stupeň

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Ostrov zasvěcení - 20%
Ostrov zasvěcení je první knihou devítidílné ságy nazvané Sedmý smysl. Autorka své knihy nejprve zveřejňovala na internetu. Obrovský zájem čtenářů ji přivedl k myšlence vydat příběhy v klasické knižní podobě.
první stupeň
Ukázky

Ostrov zasvěcení

179 Kč
143 Kč
Zábavný pravopis - 11%
Luštění s procvičováním párových souhlásek a vyjmenovaných slov pro školáky od 8 let.
první stupeň

Zábavný pravopis

179 Kč
159 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr
Vtipný komiks pro menší i větší děti o cestovateli Čendovi Buráčkovi, s nímž tentokrát zavítáme na Divoký západ mezi indiány kmene Bobrů.
první stupeň

Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr

80 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 246 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>