Nejprodávanější tituly - únor 2024
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Špeky
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Žoužel a jiné povídky
Být humoristou není žádná legrace. Ale brát věci s humorem je vždy ta nejlepší reakce na cokoliv. Pavel Kantorek nabízí všem zájemcům o inteligentní humor soubor povídek, doplněných svými vtipnými ilustracemi ke každé povídce.
humor
Ukázky

Žoužel a jiné povídky

79 Kč
Další příběhy nečekaných konců
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
humor

Nepropadejte panice!

179 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 256 položek
<< < 1 .. 24 25 26