Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
romantika

Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
romantika
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Trampoty s náušnicí - 20%
Jako by se všechno točilo kolem té staré náušnice! Vlastně ani nemá tak velkou cenu, a přesto ji chce získat tolik lidí! Hlavně ale Gisella… Jenže co má dělat, když její nový majitel, tak trochu tajemný Kaine, jí ji ne a nechce dát?
romantika
Ukázky

Trampoty s náušnicí

69 Kč
55 Kč
Vdova po příteli - 20%
Když celé Chicago ochromí mohutný výpadek elektrického proudu a město se ponoří do hluboké tmy, miliardář Darius King využije situace k příjemnému sblížení s neodolatelnou neznámou.
romantika
Ukázky

Vdova po příteli

69 Kč
55 Kč
Vévodova dědička - 20%
Byli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
romantika
Ukázky

Vévodova dědička

69 Kč
55 Kč
Vytoužený polibek - 20%
(1x)
Milostná historizující romance se odehrává na skotské Vysočině.
romantika
Ukázky

Vytoužený polibek

179 Kč
143 Kč
Život je změna - 20%
(1x)
Ethanu Hartovi se v jediném okamžiku změní život od základů, když se kvůli dávnému mladickému slibu stane náhradním rodičem půlroční holčičky.
romantika
Ukázky

Život je změna

69 Kč
55 Kč
Bez naděje - 20%
(10x)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly.
romantika
Ukázky

Bez naděje

209 Kč
167 Kč
Kulti - 20%
(3x)

Romantická hitovka od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Když Sal v dětství viděla v televizi Reinera Kultiho, jak dává gól, inspiroval ji, aby taky začala hrát fotbal a tvrdě na sobě dřela. Z okouzlené holčičky se stala silná žena a skvělá fotbalistka.

romantika
Ukázky

Kulti

269 Kč
215 Kč
P. S. Líbíš se mi - 20%
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni.
romantika
Ukázky

P. S. Líbíš se mi

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 284 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>