Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2024
atlasy a mapy

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa střední Berounky a okolí v oblasti od Skryjí přes Křivoklát, Zbečno až k Berounu v měřítku 1:45 000 od kreslíře Marko Čermáka.
atlasy a mapy

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Brdy - Hřebeny - 11%
Dvojice Tomáš Makaj a Jaroslav Vogeltanz připravila dalšího průvodce z řady 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst. Tentokrát se vydali do oblasti Brdy- Hřebeny, volně tak navazují na přechozí putování po Brdech, Křivoklátsku a Karlštejnsku.
atlasy a mapy
Ukázky

Brdy - Hřebeny

314 Kč
279 Kč
Jižní Plzeňsko - 11%
Navštivte s námi 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst jižního Plzeňska. Oblast plnou kostelíků, naučných stezek, skal a krásných vesnic. Vychází v oblíbeně ediční řadě výletových knih.
atlasy a mapy
Ukázky

Jižní Plzeňsko

314 Kč
279 Kč
Karlštejnsko - 11%
Území kolem našeho nejslavnějšího hradu a Koněpruských jeskyní nabízí množství turistických cílů. Vydejte se na 77 výletů po romantických, dobrodružných a tajemných místech s průvodcem Tomášem Makajem. Fotografie pořídil Jaroslav Vogeltanz.
atlasy a mapy
Ukázky

Karlštejnsko

314 Kč
279 Kč
Šumava - 11%
Druhý díl kapesních průvodců z malého šumavského rodinného nakladatelství Antonín Šustr - 3šus3 nazvaný Šumava - 30 výletů do 11 km obsahuje 30 pěších tras z celého území Šumavy, od Nýrska po Vyšší Brod.
atlasy a mapy

Šumava

225 Kč
200 Kč
Šumava - 11%
(1x)
Naše edice Kapesních průvodců Šumavou vychází vstříc všem návštěvníkům Šumavy, kteří nechtějí ztrácet svůj čas hledáním stovek variant tras na mapách nebo na internetu. A chtějí se bez větších příprav vydat rovnou na výlet.
atlasy a mapy

Šumava

225 Kč
200 Kč
Výlety (nejen) s dětmi - 11%
Nepostradatelný pomocník na vaše cesty, nejen s dětmi. Stovky tipů, příběhů a zajímavostí z celé ČR od známé autorky Evy Obůrkové.
atlasy a mapy
Ukázky

Výlety (nejen) s dětmi

538 Kč
478 Kč
Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá - 11%
PhDr. Olga Krumlovská, autorka oceněné knihy Místa, která léčí, (vítěz ceny Czech Travel Press 2020) zve čtenáře na výpravy za zdravím po České republice.
atlasy a mapy

Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá

89 Kč
79 Kč
Kanárské ostrovy - Lonely Planet - 11%
Vonící borové lesy, hrozivé sopky, měsíční krajina, písčité zátoky, kilometry dun, letoviska přitulená k plážím nádherné a jedinečné Kanárské ostrovy mají mnoho lákavých podob.
atlasy a mapy

Kanárské ostrovy - Lonely Planet

449 Kč
399 Kč
Irsko - Velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce Irskem. Po staletích pohnuté historie je dnes tento zelený ostrov oblíbenou destinací, která má návštěvníkům co nabídnout: starobylá města, ruiny hradů, kamenné kříře, malebnou přírodu a dokonce i písečné pláže.
atlasy a mapy

Irsko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>