Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2024
film, televize a divadlo

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 11%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

film, televize a divadlo

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

449 Kč
399 Kč
Petr Brukner - 11%

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

film, televize a divadlo
Ukázky

Petr Brukner

357 Kč
318 Kč
Životem na zelenou - 11%
(3x)
Nekonvenční memoáry držitele Oscara jsou plné šťavnatých historek, originálních postřehů a neotřelých návodů, jak v životě dosáhnout větší spokojenosti.
film, televize a divadlo

Životem na zelenou

359 Kč
319 Kč
Deník III. 1959 - 1974 - 11%
(1x)
Třetí svazek monumentálního deníkového díla významného českého filmového režiséra zahrnuje jeho deníky z let 1959–74, tedy z doby, kdy vznikly jeho filmy, k nimž nejen napsal scénář, ale které také režíroval.
film, televize a divadlo

Deník III. 1959 - 1974

539 Kč
479 Kč
J.A.Pitínský - Od Ameriky k Daliborovi - 11%
Portrét významného současného divadelníka.
film, televize a divadlo

J.A.Pitínský - Od Ameriky k Daliborovi

269 Kč
239 Kč
Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda - 11%
(1x)
Holandsko, 1944. Zatímco Evropou otřásá druhé světová válka, mladá Audrey Hepburnová nachází lásku k tanci. Mezi válečnými hrůzami a všudypřítomným hladem sní o tom, že se stane primabalerínou. A třebaže tento sen brzy ztroskotá, nenechá se odradit.
film, televize a divadlo

Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda

449 Kč
399 Kč
Jsem ráda, že moje matka zemřela - 11%
(3x)
Srdcervoucí i veselé. Takové jsou vzpomínky Jennette McCurdy jakožto bývalé dětské herečky, která bez přikrášlení vypráví o svých strastech včetně poruch příjmu potravy, závislosti, komplikovaném vztahu se svou panovačnou matkou a o tom, jak znovu zí
film, televize a divadlo

Jsem ráda, že moje matka zemřela

359 Kč
319 Kč
Kníže herectví - 11%
Monografie Kníže herectví komplexně a do detailů přehlíží profesní divadelní dráhu předního českého herce Ladislava Lakomého (1931–2011).
film, televize a divadlo

Kníže herectví

360 Kč
320 Kč
Paměti kulisáka - 11%
(1x)
Paměti divadelníka Andreje Kroba, proložené mnoha unikátními fotografiemi Bohdana Holomíčka, Jana Kašpara či Ondřeje Němece. Kniha vychází k 85. narozeninám.
film, televize a divadlo

Paměti kulisáka

332 Kč
295 Kč
Pane, vy jste režisér! - 11%
Legendární režisér Václav Vorlíček, čerstvý držitel ceny prezidenta Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary za umělecký přínos české kinematografii, rekapituluje svůj život i kariéru!
film, televize a divadlo

Pane, vy jste režisér!

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>