Nejprodávanější Kniha - únor 2024
psychologie pro každého

Smyslově-morální účinek barev - 11%
Tato knížka chce čtenářům přiblížit část Goetheho Nauky o barvách a zdůraznit zejména objektivní účinek barev na citový život. Goethovy podněty mohu najít nové využití nejen v současné umělecké tvorbě a pedagogice, ale také v terapii psychických poruch.
psychologie pro každého

Smyslově-morální účinek barev

234 Kč
208 Kč
Mýty o stvoření - 11%
(1x)
Mýty o stvoření je možno považovat za nejdůležitější ze všech mytologických vyprávění, neboť tyto motivy se dotýkají základních otázek a problémů lidského života a dávají odpověď na nejdůležitější otázky lidské existence.
psychologie pro každého

Mýty o stvoření

448 Kč
398 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie pro každého

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Tato kniha je vaše bezpečné místo - 11%
Tlak na úspěch, stres, úzkost, ztráta sebehodnoty, neschopnost přijmout chválu a uznání… Pocity, se kterými se potýká stále více lidí. Rychlá doba a důraz na to být vždy ve všem perfektní drtí a ničí už děti na školách.
psychologie pro každého

Tato kniha je vaše bezpečné místo

338 Kč
300 Kč
Lékařská péče o duši - 11%
Kniha je základním dílem tzv. logoterapie, což je léčba smyslem. Logoterapie jako moderní psychoterapeutická metoda je v tomto díle také nejsystematičtěji a nejinstruktivněji vyložena v obecném i specifickém plánu.
psychologie pro každého

Lékařská péče o duši

216 Kč
192 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie pro každého
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Nakonec všechno dobře dopadne - 11%
(2x)

Christinina slova dávají sílu a naději, že my sami jsme si schopni vybudovat, ba že si také skutečně vybudujeme krásný, dokonalý svět globálního míru, po němž všichni toužíme. – A to právě teď.

psychologie pro každého

Nakonec všechno dobře dopadne

252 Kč
224 Kč
Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
psychologie pro každého

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie pro každého

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Otcové - dcery, matky - synové - 11%
Verena Kast ve své dnes již klasické knize k tomuto centrálnímu tématu psychického růstu člověka ukazuje, jak lze v terapeutické práci i v úsilí o vlastní psychický růst vliv těchto komplexů rozvolnit, a uvolnit tak přístup k širším životním možnostem.
psychologie pro každého

Otcové - dcery, matky - synové

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>