Nejprodávanější hudba - únor 2024
ostatní

Kolednice
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.
ostatní

Kolednice

224 Kč
Mapa lásky
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!
ostatní

Mapa lásky

354 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.
ostatní

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
ostatní

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
ostatní

Platinum

386 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
Live I & II
Dvojalbum z roku 1993 bylo naplánováno jako živá dvojdeska. S tímto záměrem bylo nahráváno během jarního turné skupiny po republice a odtud tedy neobyčejně kvalitní, na živou desku téměř nevídaný, zvuk.
ostatní

Live I & II

297 Kč
The Very Best Of
Výběr toho nejlepšího od Beatles v kompletu tří CD.
ostatní

The Very Best Of

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2