Nejprodávanější tituly - únor 2024
Ostatní

KuliFerda - Grafomotorika - 11%
Pracovní sešit KuliFerda - Grafomotorika představuje užitečnou pomůcku na rozvíjení grafomotorických dovedností a jemné motoriky. Pracovní listy jsou připravené tak, aby si děti ve věku od 4 do 7 let procvičily psaní čar, linií a tvarů.
Ostatní

KuliFerda - Grafomotorika

188 Kč
167 Kč
KuliFerda - Rozvoj řeči a myšlení - 11%
Pracovní sešit KuliFerda - Rozvoj řeči a myšlení představuje užitečnou pomůcku na rozvoj myšlení zejména ve spojení s rozvojem řeči, sešit je určen dětem předškolního věku a pro prvňáčky.
Ostatní

KuliFerda - Rozvoj řeči a myšlení

188 Kč
167 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 4 až 6 roků dítěte.
Ostatní

Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6

179 Kč
159 Kč
Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let - 11%
Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
Ostatní

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let

179 Kč
159 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
Ostatní
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Ostatní

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Ostatní

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
Ostatní

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
Ostatní

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Než mě škola zavolá - Aktivity pro podzimní měsíce - 11%
Hledáte materiál pro práci s předškolními dětmi, který vám vydrží na celý školní rok? Chcete děti dobře připravit na vstup do školy a rozvíjet ty dovednosti, které jsou nezbytné pro úspěšné osvojení čtení, psaní a počítání?
Ostatní
Ukázky

Než mě škola zavolá - Aktivity pro podzimní měsíce

80 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>