Nejprodávanější tituly - únor 2024
psychologie

Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
psychologie
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Hnízda snění
Snové obrazy a události odedávna podněcovaly lidskou tvořivost. Do Hnízd snění jsou vloženy úvahy o básnickém umění, o dechu a čáře, obrazech a nalezených objektech, instalacích i akcích.
psychologie

Hnízda snění

42 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
psychologie
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
psychologie
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu - 11%
Známý poradce v životních otázkách Kurt Tepperwein zde předkládá praktický a metodický koncept uvolnění vnitřních zdrojů. Kromě inventury a precizace rozhodujících otázek života ukazuje, jak myšlenky, postoje a chování ovlivňují váš život...
psychologie

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu

268 Kč
238 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
psychologie

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
7 návyků úspěšných teenagerů - 11%
Kniha 7 návyků úspěšných teenagerů přibližuje dospívajícím nadčasové principy, které jim pomohou vytvořit si základ pro zvládání nejobtížnějších problémů v jejich dalším životě.
psychologie

7 návyků úspěšných teenagerů

315 Kč
280 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
psychologie

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
psychologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 386 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 > >>