Nejprodávanější tituly - únor 2024
hudba

Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Semafor...léta šedesátá
Soubor shrnuje první desetiletí existence divadla Semafor na gramofonových deskách a bude tak objevem pro znalce, odborníky, nadšené příznivce Semaforu, ale i ty, kteří se s tvorbou dvou geniálních autorů, Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra teprve seznamují.
hudba
Ukázky

Semafor...léta šedesátá

799 Kč
Biblical
V knize Biblical, která je jakýmsi manifestem a soupisem zákonů a pravidel, Halford sdílí své názory, vzpomínky a anekdoty týkající se všech aspektů rokenrolového hraní a životního stylu, od koncertů a turné, groupies a tour manažery po tetování.
hudba

Biblical

449 Kč
Dávno Plus
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Kniha hudebníkových osobních vzpomínek.
hudba

Dávno Plus

404 Kč
Elán
Legenda, o níž slyšel snad každý. Fenomén, který ovlivnil českou i slovenskou hudební scénu. Rebelové, bourající mýty a strhávající svou hudbou masy lidí. Kapela Elán.
hudba

Elán

1 759 Kč
Harry Styles
Světový autor Sean Smith zachybuje ve strhující biografii vývoj veskrze moderního muže s neomezeným charismatem, který reprezentuje lepší svět bez předsudků.
hudba

Harry Styles

359 Kč
Hommage à Marián Varga
Limitovaná edícia s CD Marián Varga, jedinečný umelec, skladateľ, inštrumentalista, bohém a intelektuál, ktorý svojím životom a tvorbou ovplyvnil niekoľko generácií milovníkov a obdivovateľov beatovej hudby v Československu.
hudba

Hommage à Marián Varga

2 130 Kč
Jan Slabák Pan Moravanka
Kapela Moravanka byla a je fenoménem, který pomohl zpopularizovat moravský folklór u nás i ve světě.
hudba

Jan Slabák Pan Moravanka

539 Kč
Karel - Příběhy z trezoru
Karel Gott byl neskutečně výjimečnou osobností, která zde po sobě zanechala nesmazatelnou stopu. Úcta, pokora, slušnost, znalost světových jazyků, společenského vystupování, ale i obdiv.
hudba

Karel - Příběhy z trezoru

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>