Nejprodávanější tituly - únor 2024
Vysoké školy a VOŠ

Francouzština pro začátečníky - Le français pour vous - 11%
Nové, zcela přepracované vydání známé učebnice francouzštiny pro začátečníky, jejíž struktura je založena na moderních poznatcích o výuce cizích jazyků.
Vysoké školy a VOŠ

Francouzština pro začátečníky - Le français pour vous

448 Kč
398 Kč
Gramatické rozbory češtiny - 20%
Studijní příručka určená primárně studentům prvního ročníku bakalářského studia bohemistiky obsahuje výklady z morfematiky, slovotvorby, morfologie a syntaxe českého jazyka, doprovázené řadou příkladů, a ke každé z těchto disciplín několik cvičení.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Gramatické rozbory češtiny

200 Kč
160 Kč
Italština - 11%
Nejucelenější učebnice italského jazyka na českém knižním trhu ve zcela přepracované a doplněné podobě obsahuje kompletní mluvnici současné italštiny, přibližně 3500 nejfrekventovanějších slov a bohatou frazeologii.
Vysoké školy a VOŠ

Italština

628 Kč
558 Kč
Italština - konverzace - 11%
Moderní konverzace na cesty do Itálie nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací. Rychleji se zorientujete v nabídce restaurací, na nákupech, oceníte ji také při nepředvídaných událostech.
Vysoké školy a VOŠ

Italština - konverzace

179 Kč
159 Kč
Makroekonomie - 11%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
Vysoké školy a VOŠ

Makroekonomie

422 Kč
375 Kč
Němčina - konverzace - 11%
Šikovný kapesní pomocník na cesty i do výuky němčiny. Tato knížečka vám pomůže pohotově se dorozumět v běžných i nouzových situacích. U frází je uveden fonetický přepis výslovnosti vhodný i pro začátečníky.
Vysoké školy a VOŠ

Němčina - konverzace

179 Kč
159 Kč
O trzích a lidech - 11%
Ekonomie jako věda není pouze soubor poznatků o tvorbě a rozdělování bohatství, ale i způsob uvažování o nejrůznějších společenských problémech.
Vysoké školy a VOŠ

O trzích a lidech

350 Kč
311 Kč
Praktická cvičení z biofyziky - 20%
Čtvrté, upravené vydání učebního textu pro posluchače Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové obsahuje úlohy určené k získání základních praktických dovedností při fyzikálních měřeních.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Praktická cvičení z biofyziky

100 Kč
80 Kč
Přenosové děje - 11%
Cílem této publikace je představit čtenáři základní pojmy a metody přenosových dějů, seznámit je s jejich vývojem a demonstrovat jejich praktické využití. Po prostudování textu by měl být čtenář schopen komplexní orientace v problematice.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Přenosové děje

297 Kč
264 Kč
Španělština pro pokročilé samouky+klíč - 11%
Upravené vydání komplexní učebnice španělštiny je určeno těm, kdo tento jazyk už zvládli na začátečnické úrovni, při náročném pojetí studia pak také úplným začátečníkům. Učebnice je vhodná nejen pro samouky, ale i pro nejrůznější jazykové kurzy.
Vysoké školy a VOŠ

Španělština pro pokročilé samouky+klíč

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>