Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
detektivky

Vodník
(4x)
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
detektivky
Ukázky

Vodník

279 Kč
Neklidná krev
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
Oko
(5x)
Na samotě v horách žije slavný režisér hororových filmů Morbus Delacroix. Přestože propadl šílenství a misantropii, jeho jméno fanoušky děsivých filmů nepřestává fascinovat.
detektivky
Ukázky

Oko

389 Kč
Zakletý klášter

Šarkan se vrací. Po třinácti letech v zámoří, kde bojoval ve válce Severu proti Jihu a střežil právo v západním pohraničí, míří Adam Šarkan zpět na rodný Gemer.

detektivky
Ukázky

Zakletý klášter

278 Kč
Zatmění
(4x)
Harry se vrací domů z Los Angeles, kde se marně snažil upít k smrti. V patách má vymahače dluhů a před sebou vraždu dvou mladých žen. Ze zločinu je obviněn známý realitní magnát. Pokud Harry do deseti dnů najde skutečného vraha, zachrání hned několik lidí najednou.
detektivky
Ukázky

Zatmění

389 Kč
Bretaňské poměry
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu.
detektivky
Ukázky

Bretaňské poměry

209 Kč
Ovál
Kapitán Lenz si u svých kolegů z pražské kriminálky za necelých patnáct let služby vydobyl značný respekt – nejen svým vyšetřovatelským instinktem, ale také díky sportovním výkonům na běžeckých tratích.
detektivky
Ukázky

Ovál

279 Kč
Pouto krve - 30%
Kdysi nerozlučný čtyřlístek – tři ženy a jeden muž – se znovu setkávají ve vesnici, kde společně trávili rané mládí. Na prahu čtyřicítky vidí řešení svých životních karambolů v penězích bohaté příbuzné.
detektivky
Ukázky

Pouto krve

189 Kč
132 Kč
Čas lovu
Colter Shaw je ostřílený specialista na hledání lidí, ale Allison Parkerová a její dcera jsou oříškem i pro něj. Allison je totiž geniální konstruktérka a při útěku využívá veškeré své znalosti a schopnosti.
detektivky
Ukázky

Čas lovu

319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 455 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 46 > >>