Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
cestopisy

15 let v Rusku - 20%
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
cestopisy
Ukázky

15 let v Rusku

209 Kč
167 Kč
Indie: Návod k použití - 20%
Překvapivá a zábavná cesta za poznáním do země protikladů. Německý spisovatel Ilija Trojanow, který v Indii přes šest let žil a zevrubně ji procestoval, nabízí osvěživě svébytný pohled na současný indický všední život.
cestopisy
Ukázky

Indie: Návod k použití

135 Kč
108 Kč
Nevšední zápisky ze Šanghaje - 20%
(2x)
Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen.
cestopisy
Ukázky

Nevšední zápisky ze Šanghaje

209 Kč
167 Kč
S Radkou na cestách - 20%
Radka Darebná je cestovatelka s duší opravdového dobrodruha. Většinu cest podnikla sama a právě to jí dalo mnoho životních vzpomínek a zkušeností. Ve své knize S Radkou na cestách popisuje své zážitky z cestování po světě, které opravdu stojí za to.
cestopisy
Ukázky

S Radkou na cestách

249 Kč
199 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
cestopisy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Cesta na sever je cestopis Karla Čapka z roku 1936, ve kterém popisuje svou cestu po Dánsku, Švédsku a Norsku.
cestopisy
Ukázky

Cesta na sever

99 Kč
79 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

cestopisy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Jak jsem poznal Japonsko - 20%
Japonsko je vzdálená exotická země opředená mýty a záhadami. Před svou první cestou jsem nic moc nevěděl. Pojmy jako wabi-sabi, kincugi či ikigai jsem měl za kouzelné formulky. Japonci mě však hodně naučili.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem poznal Japonsko

149 Kč
119 Kč
Výlet do Španěl - 20%
Výlet do Španěl je soubor cestopisných črt a fejetonů Karla Čapka o španělské zemi, jejím lidu, kultuře a přírodě.
cestopisy
Ukázky

Výlet do Španěl

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>