Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
cestování

Věk menhirů v Čechách - 20%
Menhiry jsou uměle vztyčené kameny a jeden z projevů tzv. megalitické kultury. Kniha zavede čtenáře na 115 lokalit v Čechách, kde se tyto záhadné kameny, kamenné řady a kruhy a kamenné stoly nacházejí, ...
cestování
Ukázky

Věk menhirů v Čechách

169 Kč
135 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestování
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
cestování
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Nová tajemství Prahy - 20%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
cestování
Ukázky

Nová tajemství Prahy

297 Kč
238 Kč
Spirituální průvodce na Bali - 20%
Chystáte se na Bali a nevíte si rady? Nebo potřebujete vzpruhu a osvěžit se a jít do sebe? Nebo vydýchat bolesti minulosti či jen najít pevnou půdu pod nohama.... a Bali bylo vždy vaším snem? Tak neváhejte, 100% vám to prospěje!!!
cestování
Ukázky

Spirituální průvodce na Bali

99 Kč
79 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Jakubův cestovní deník - 20%
Do svých čtyřiceti let byl Jakub gaučový povaleč. O dva roky později se postavil na hranice Mexika a USA a se šest a půl kilovým batohem na zádech vyrazil na sever.
cestování
Ukázky

Jakubův cestovní deník

179 Kč
143 Kč
Jedeme k moři - 20%
Když směřujeme do Chorvatska, samotná cesta skýtá mnoho mimořádných zastavení. Naše obrazově - slovní putování začne již brněnským funkcionalismem, přes vídeňské kavárny se dostaneme do evropského města kultury Grazu, posléze s Vinnetuem navštívíme P
cestování
Ukázky

Jedeme k moři

338 Kč
270 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>