Nejprodávanější Kniha - únor 2024
naučné, obrazové

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě - 11%
Navštiv farmu a seznam se s jejími obyvateli v této zvukové knize. Stiskni obrázek a poslechni si zvuky zvířat nebo si poslechni zábavné melodie. Stiskni tlačítko na kole traktoru. Poznej zvíře, který vydává tento zvuk.
naučné, obrazové

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě

359 Kč
319 Kč
Hraj si 2 – aktivity se samolepkami

Sešit s veselými obrázky, ve kterých je vyznačeno, kam mají děti nalepit jednoduchou samolepku a co mají vymalovat. Nalepování, vybarvování i další úkoly děti baví a pomáhají jim rozvíjet jemnou motoriku, samostatnost a poznávání barev.

naučné, obrazové

Hraj si 2 – aktivity se samolepkami

59 Kč
Hravá abeceda - 11%
Budoucí školáci a prvňáci se za pomoci nejrozmanitějších cvičení a zábavných úkolů naučí poznat písmena od A do Ž a napsat je hůlkovým písmem, rozšíří si slovní zásobu pojmenováváním obrázků a procvičí si poznávání první hlásky ve slově.
naučné, obrazové

Hravá abeceda

224 Kč
199 Kč
Jeden den - Ve školce - 11%
Připojte se v této samolepkové knížce plné interaktivního dobrodružství k veverčáku Mílovi a jeho kamarádům při návštěvě školky a zažijte den plný zábavy,
naučné, obrazové

Jeden den - Ve školce

116 Kč
103 Kč
Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti 4+ - 11%
V tomto sešitě s vytrhávacími stránkami se vaše dítě naučí stříhat, skládat a lepit jednoduché tvary a vytvoří z nich trojrozměrné obrázky.
naučné, obrazové

Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti 4+

179 Kč
159 Kč
Když se klíčovou dírkou rozlije tma - 11%

Poetická kniha o dobrodružstvích, která můžeme zažít, aniž bychom opustili zdi dětského pokoje. Maminka Tomáše uložila, přikryla a políbila na dobrou noc na čelo. Už je to nějakou chvíli a on přesto pořád nemůže usnout. A vlastně ani nechce.

naučné, obrazové

Když se klíčovou dírkou rozlije tma

296 Kč
263 Kč
Kočky - 11%
Další z řady zábavných atlasů pro celou rodinu, tentokrát o kočkách. Zajímá vás, jestli kočka vždycky dopadne na všechny čtyři? A k čemu přesně má své vousky? Nahlédněte dovnitř a přečtěte si o kočkách všechno, co byste jen mohli chtít vědět.
naučné, obrazové

Kočky

224 Kč
199 Kč
Kouzelná ruka - 11%
Hravá velkoformátová „tulletovka“. Tvá kouzelná ruka tančí a skáče po stránkách knihy, mění se v rybu, motýla i raketu. Může fungovat jako podpora grafomotoriky (uvolňování předloktí a zápěstí), nebo jen jako soubor relaxačních a výrazových cvičení.
naučné, obrazové

Kouzelná ruka

314 Kč
279 Kč
Krása rostlin - relaxační omalovánky - 11%
Jednotlivé stránky lze díky perforaci z knihy snadno vytrhnout, a vy si tak můžete vybarvený obrázek pověsit v pokoji nebo ho zarámovat a věnovat jako dárek.
naučné, obrazové
Ukázky

Krása rostlin - relaxační omalovánky

206 Kč
183 Kč
Krtek a jeho svět - 11%
Ucelená „učebnice“ pro nejmenší děti, založená na řadě desíti poznávacích leporel Krtek a jeho svět. S pomocí veselých obrázků a vtipných veršům se děti zábavnou formou naučí rozeznávat geometrické tvary, protiklady, základní barvy, číslovky od 1 do 10 aj.
naučné, obrazové

Krtek a jeho svět

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>