Nejprodávanější tituly - únor 2024
křížovky, hádanky, hry

Bing - Čti a hraj si s Bingem - 11%
Tato knížka je dokonalým dárkem pro všechny Bingovy příznivce.
křížovky, hádanky, hry

Bing - Čti a hraj si s Bingem

269 Kč
239 Kč
Ikonikus - Hra o emocích - 11%
V karetní hře Ikonikus odpovídáte pomocí karet symbolizujících emoce na otázku: Jak byste se cítili, kdyby ....? Při hraní si užijete spoustu zábavy při vymýšlení otázek o tom jak byste se cítili při čemkoliv co vás napadne.
křížovky, hádanky, hry

Ikonikus - Hra o emocích

242 Kč
215 Kč
Křížovky do kuchyně – babiččiny recepty - 11%
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
křížovky, hádanky, hry

Křížovky do kuchyně – babiččiny recepty

116 Kč
103 Kč
Logopedické hádanky 2 - 11%
Logopedické hádanky ve formě veršů, v nichž musejí děti samy přijít na správný rým, se staly v rodinách, ve školkách, školách i na logopedických pracovištích velmi oblíbenými, a proto autorky vytvořily jejich pokračování.
křížovky, hádanky, hry

Logopedické hádanky 2

224 Kč
199 Kč
Nápadníček - 11%
Kniha aktivit pro MŠ se zaměřuje na široký repertoár různých druhů činností: témata pro ranní kruh, výtvarné práce, hry s písmenky a textem, manipulační stolní hry, hudební aktivity, pokusy a objevy, konstrukční hry, sebeobslužné dovednosti...
křížovky, hádanky, hry

Nápadníček

242 Kč
215 Kč
100 mozkocvičných hádanek - 11%
Jestli nechcete, aby se vám prášilo na mozkové závity a aby vaše neurony usychaly nudou, pořiďte si tuto knihu. Stovka vtipných hádanek, které se nikdy neochodí a jež navíc napnou vaše synapse až k prasknutí. S touto knihou se nikdy nebudete nudit!
křížovky, hádanky, hry

100 mozkocvičných hádanek

203 Kč
180 Kč
Bludiště 3 Zámek v oblacích - 11%
(2x)
Fantasticky ilustrovaná kniha plná báječných bludišť, úkolů k řešení a hledání předmětů, která poskytne zábavu na dlouhé hodiny.
křížovky, hádanky, hry

Bludiště 3 Zámek v oblacích

260 Kč
231 Kč
Budoucnost je děsivý místo - 11%
,,Budoucnost je děsivý místo’' je retrospektivním obrazovým vyprávěním, které podává výpověď o tom, co předcházelo současné malířské tvorbě Juliuse Reichla.
křížovky, hádanky, hry

Budoucnost je děsivý místo

351 Kč
312 Kč
S Komenským do komiksu - 11%
Na únikovou hru se Filipa těšila. Vybrala si ji na oslavu narozenin a ten nápad spolužáky nadchnul. Dokonce i Vavřinec, řečený Vávra, pozvání přijal. Nejsou ve třídě kdovíjaká parta. Ani učitelé u nich neučí rádi.
křížovky, hádanky, hry

S Komenským do komiksu

341 Kč
303 Kč
Šeherezádiny hádanky - 11%
Po pohádkách moudré Šeherezády přišly podle Raymonda Smullyana na řadu hádanky. Aby nepřišla o hlavu, vypráví králi každou noc jednu, a jemu se tak líbí, že hned jak jednu vyluští, chce vždy slyšet další.
křížovky, hádanky, hry

Šeherezádiny hádanky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>