Nejprodávanější tituly - únor 2024
ostatní sporty

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně - 11%
Příručka pro začátečníky i zkušenější adepty, zabývá se technikou sportovního vrhání nožů, pravidly a využitím nože v sebeobraně.
ostatní sporty

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně

224 Kč
199 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
ostatní sporty

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Zátopek - 11%
Fenomenální běžec Emil Zátopek posunul hranice lidských možností, je čtyřnásobným olympijským vítězem a držitelem mnoha světových rekordů.
ostatní sporty
Ukázky

Zátopek

269 Kč
239 Kč
Zrozeni k chůzi - 11%
Schopnost chodit vzpřímeně na dvou nohách je jednou z hlavních vlastností, která nás odlišuje jako člověka, a přesto důvody jejího vývoje zůstávají mezi vědci tajemstvím.
ostatní sporty

Zrozeni k chůzi

404 Kč
359 Kč
2100 ásan - 11%
2100 ásan je nebývalá kolekce jógových pozic, stejně tak i umělecké dílo zobrazující krásu a vypracovanost lidského těla při cvičení jógy. Každá z inspirujících fotografií představuje zkušeného jogína v pozici dovedené k dokonalosti.
ostatní sporty
Ukázky

2100 ásan

719 Kč
639 Kč
Bouldering - 11%
Bouldering je akrobatické lezení bez lana v nižších výškách.
ostatní sporty

Bouldering

269 Kč
239 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
ostatní sporty

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Neznámý Kimi Räikkönen - 11%
Neznámý Kimi Räikkönen je příběh člověka pocházejícího ze skromných poměrů, který prorazil až na vrchol exkluzivní profese pilota formule 1. Vedle Kimiho v této knize mluví jeho matka, bratr, manželka a důvěrní přátelé.
ostatní sporty

Neznámý Kimi Räikkönen

359 Kč
319 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
ostatní sporty
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Tajemství pelotonu - 20%
(1x)

Insider promluvil o světě profesionálních cyklistů Autor této knihy je neznámý. Vímě o něm jen to, že se řadu let účastnil takových závodů jako Tour de France, Giro d´Italia nebo Vuelta. Nějaký čas jako lídr týmu, pak jako "nosič vody", který na lídra pracuje.

ostatní sporty
Ukázky

Tajemství pelotonu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>