Nejprodávanější tituly - únor 2024
zoologie

Vodní ptáci
Kniha je věnována vodním ptákům. Zařazení druhů do "Vodních ptáků" vychází ze skutečnosti, že v knize uvedení vodní ptáci žijí v prostředí nějakým způsobem souvisejícím s vodou, tj. ve sladkých, brakických i slaných vodách, ...
zoologie

Vodní ptáci

269 Kč
Hmyz kolem nás
V této praktické příručce vám představíme nejběžnější druhy, které se pohybují ve vašem okolí – brouky, motýly, ploštice, blanokřídlý i dvoukřídlý hmyz.
zoologie

Hmyz kolem nás

224 Kč
Hmyz
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
zoologie

Hmyz

341 Kč
Ptáci našich zahrad
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
Lesní ptáci
Lesní ptáci jsou přirozenou ekologickou skupinou, která patří k druhově nejbohatším. Při jarní jitřní návštěvě lesa vidíme a hlavně slyšíme nejrůznější ptačí druhy. Kniha nás seznamuje s těmito opeřenými obyvateli lesa.
zoologie

Lesní ptáci

224 Kč
Drůbež a její chov
Zájem o chovatelství stále stoupá a odráží přirozenou touhu značné části lidské populace po kontaktu s živými tvory a přírodou vůbec.
zoologie

Drůbež a její chov

449 Kč
Proč mají sloni velké uši
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4