Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
medicína

Rodinné konstelace - objevná síla - 20%
Dialogy mezi Hellingerem a novinářkou Gabrielou ten Hövel uvádí čtenáře do zákulisí Hellingerova myšlení a práce, vedou ho cestou poznávání a uznání reality.
medicína
Ukázky

Rodinné konstelace - objevná síla

239 Kč
191 Kč
Selected chapters in orthopedics and traumatology for medical students - 20%
This textbook for medical students include an overview of essential information on etiology, pathogenesis, clinical picture, diagnostics and treatment of developmental and acquired orthopedic diseases and disorders, including musculoskeletal injuries
medicína
Ukázky

Selected chapters in orthopedics and traumatology for medical students

290 Kč
232 Kč
Základy infekčního lékařství - 20%
Publikace podává přehled infektologie v celé šíři tak, jak vychází z moderní náplně oboru. Odklání se od popisu klasických komunitních infekcí a místo toho věnuje pozornost novým chorobám a změněnému obrazu starých infekcí.
medicína
Ukázky

Základy infekčního lékařství

360 Kč
288 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 20%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
medicína
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

199 Kč
159 Kč
Nepřekážet naději - 20%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína
Ukázky

Nepřekážet naději

300 Kč
240 Kč
Soudní lékařství - 20%
Soudní lékařství a soudní toxikologie jsou obory, které se v České republice zařazují do zdravotnictví, ale mají vztah i k orgánům činným v trestním a civilním řízení.
medicína
Ukázky

Soudní lékařství

390 Kč
312 Kč
Talking Medicine 2: Case Studies in Czech - 20%
Učebnice lékařské češtiny je volným pokračováním publikace Talking Medicine. Je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a je založena na reálných kazuistikách poskytujících rozšiřující slovní zásobu a frazeologii...
medicína
Ukázky

Talking Medicine 2: Case Studies in Czech

180 Kč
144 Kč
Základy embryologie - 20%
Publikace se věnuje období ontogenetického vývoje člověka, který probíhá od oplodnění po narození - tedy období prenatálního vývoje. Poskytuje souhrn nejpodstatnějších znalostí z embryologie a srozumitelnou formou vysvětluje komplikované procesy.
medicína
Ukázky

Základy embryologie

110 Kč
88 Kč
Základy radiologie a zobrazovacích metod - 20%
Tato publikace poskytuje přehledný a ucelený pohled na možnosti soudobé radiodiagnostiky a umožňuje studentům názorně se seznámit se spektrem současných vyšetřovacích metod včetně nejnovějších trendů.
medicína
Ukázky

Základy radiologie a zobrazovacích metod

180 Kč
144 Kč
ACT jednoduše - 20%
ACT, tedy „Acceptance and commitment therapy“, česky „terapie přijetí a odhodlání“, je jedním z terapeutických směrů tzv. třetí vlny kognitivně-behaviorální terapie, jejímž hlavním autorem je americký psycholog Steven C. Hayes.
medicína
Ukázky

ACT jednoduše

429 Kč
343 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>