Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2024
pedagogika, didaktika

Dialogy ze života dětí s psychickými problémy - 11%
Publikace je určena především rodičům, kteří výchovu svých dětí berou vážně. Rodičům, kteří jsou ochotni nad svými výchovnými metodami uvažovat, popřípadě je i přehodnocovat. Těm, kteří mají zájem o vlastní sebereflexi, a to nejen z pohledu rodičovské role.
pedagogika, didaktika

Dialogy ze života dětí s psychickými problémy

197 Kč
175 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
pedagogika, didaktika

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Knížka pro začínající učitelky mateřských škol - 11%
Tato kniha vám zjednodušeně vysvětlí některé pojmy, přiblíží práci učitelky, vysvětlí režim v mateřské škole a poslouží jako návod k tvoření příprav.
pedagogika, didaktika

Knížka pro začínající učitelky mateřských škol

179 Kč
159 Kč
Mařenka už říká Ř - 11%

Bohatě ilustrovaná knížka dobře poslouží rodičům a učitelům k ověření úrovně výslovnosti a vyjadřovacích schopností mladších dětí.

pedagogika, didaktika

Mařenka už říká Ř

313 Kč
278 Kč
Metodika se Čtyřlístkem - 11%
Metodika se Čtyřlístkem je určená pedagogům, kteří v 1. ročníku vyučují podle Slabikáře se Čtyřlístkem a Pracovního sešitu – Slabikář se Čtyřlístkem. Mohou ji však využít také rodiče pro domácí vzdělávání žáků.
pedagogika, didaktika

Metodika se Čtyřlístkem

269 Kč
239 Kč
Montessori: Dětské emoce - 11%
Jak můžeme pomoci našim dětem rozpoznat a pojmenovat jejich emoce? Jak se mohou naučit rozlišovat výraz hněvu od výrazu smutku nebo strachu?
pedagogika, didaktika

Montessori: Dětské emoce

359 Kč
319 Kč
Nápadníček - 11%
Kniha aktivit pro MŠ se zaměřuje na široký repertoár různých druhů činností: témata pro ranní kruh, výtvarné práce, hry s písmenky a textem, manipulační stolní hry, hudební aktivity, pokusy a objevy, konstrukční hry, sebeobslužné dovednosti...
pedagogika, didaktika

Nápadníček

242 Kč
215 Kč
Obecná didaktika - 11%
Kniha je určena bakalářským i magisterským studentům učitelství v prezenční i kombinované formě a tvoří východisko k samostatnému studiu.
pedagogika, didaktika

Obecná didaktika

359 Kč
319 Kč
Počítání soba Boba - 3. díl - 11%
Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji matematických schopností a prevenci potíží v matematice po zahájení školní docházky, zároveň rozvíjí matematické nadání, přemýšlení.
pedagogika, didaktika

Počítání soba Boba - 3. díl

152 Kč
135 Kč
Rozvoj grafomotoriky - 11%
Publikace tvoří s pracovními listy Jak se pastelky učily kreslit, Mezi námi pastelkami, Co si tužky povídaly a Na návštěvě u malíře ucelený soubor, doplňuje a shrnuje informace a podává souhrnný komplex poznatků o vývoji grafomotoriky, dětské kresby, možnostech rozvoje a podpory této oblasti.
pedagogika, didaktika

Rozvoj grafomotoriky

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>