Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
děti a mládež

Divné děti a smutná kočka - 20%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
děti a mládež
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

369 Kč
295 Kč
Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci - 20%
V kopcích a údolích Celtiky řádí zlovlci. Jsou to obrovští netvoři, o nichž se myslelo, že patří do mýtů a legend, mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami stojí.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci

269 Kč
215 Kč
Loki a Freyin náhrdelník - 20%
Krásné bohyni Freyi učaruje jedinečný šperk, který obsahuje krásu hvězd na obloze ukutý trpaslíky. Freya ho touží získat za každou cenu, a proto využívá svých svůdnických schopností, aby jí ho trpaslíci dali.
děti a mládež
Ukázky

Loki a Freyin náhrdelník

209 Kč
167 Kč
Percy Jackson – Zloděj blesku - 20%
Jmenuji se Percy Jackson. Do teď jsem si myslel, že jsem obyčejný kluk, kterého čeká vyhazov ze školy. Zjistil jsem ale, že můj otec je bůh z Olympu. Moje učitelka se proměnila v krvavou příšeru a kamarád je Satyr.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson – Zloděj blesku

279 Kč
223 Kč
Percy Jackson a egyptští mágové - 20%
(1x)
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson a egyptští mágové

249 Kč
199 Kč
Pes s drdolem - 20%
V jedinečné sbírce grónských pohádek a mýtů najdete – až na několik výjimek – texty v češtině dosud nepublikované. Jejich rázovitost vyplývá ze specifického způsobu života Inuitů v drsných přírodních podmínkách.
děti a mládež
Ukázky

Pes s drdolem

269 Kč
215 Kč
Poslední gambit - 20%
(3x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.
děti a mládež
Ukázky

Poslední gambit

359 Kč
287 Kč
Ranhojička - Zrádci krve - 20%
Kiva si myslela, že ví, co chce – pomstu. Ale pocity se mění, lidé se mění… všechno se změnilo. Po tom, co se stalo v paláci, zoufale touží zjistit, zda jsou její přátelé a bratr v bezpečí. Mohou jí vůbec ještě někdy odpustit?
děti a mládež
Ukázky

Ranhojička - Zrádci krve

329 Kč
263 Kč
Řetěz z trnů (Poslední hodina 3) - 20%
Kordélie Carstairsová ztratila vše, na čem jí záleželo. Během několika málo týdnů byl zavražděn její otec, plány stát se parabátai s nejlepší kamarádkou Lucií byly rozmetány na prach a manželství s Jamesem Herondalem se jí rozpadlo před očima.
děti a mládež
Ukázky

Řetěz z trnů (Poslední hodina 3)

389 Kč
311 Kč
Enola Holmesová – Případ pohřešovaného markýze - 20%
(2x)

První díl detektivní série, podle kterého vznikl původní film Netflixu. Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká.

děti a mládež
Ukázky

Enola Holmesová – Případ pohřešovaného markýze

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>