Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
cestopisy

Dovolená očima delegátky - 20%
(1x)
Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?
cestopisy
Ukázky

Dovolená očima delegátky

209 Kč
167 Kč
Egiho milý deníček - 20%
Egi a jeho deníček jsou od roku 2002 českou internetovou konstantou. Dvacet let spolu s ním fotíme děravými krabicemi, skáčeme z letadla, jezdíme se slepcem za volantem po závodním okruhu, podnikáme čundry a bojujeme se státní správou...
cestopisy
Ukázky

Egiho milý deníček

160 Kč
128 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Moje Pacifická hřebenovka - 20%
(2x)
Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.
cestopisy
Ukázky

Moje Pacifická hřebenovka

249 Kč
199 Kč
Jakubův cestovní deník - 20%
Do svých čtyřiceti let byl Jakub gaučový povaleč. O dva roky později se postavil na hranice Mexika a USA a se šest a půl kilovým batohem na zádech vyrazil na sever.
cestopisy
Ukázky

Jakubův cestovní deník

179 Kč
143 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestopisy
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Anglické listy - 20%
Čtenářsky přitažlivý „cestopis“ psaný s pochopením pro všednodenní život a kulturu. Nenucené přecházení od věcí trvalých k okamžitým dojmům, kombinace poučeného cestovatele s „naivním“ divákem. Doporučená školní četba.
cestopisy
Ukázky

Anglické listy

49 Kč
39 Kč
2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestopisy
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4