Nejprodávanější Kniha - únor 2024
dům a zahrada

Včely medonosné - 11%
Fotograf přírody Ingo Arndt a etolog Jürgen Tautz vás společně zvou na fascinující vizuální cestu, která vám otevře nepřekonatelnou krásu světa včel medonosných, našich nejlepších kamarádek v říši hmyzu.
dům a zahrada

Včely medonosné

584 Kč
519 Kč
Vše o chování, zvycích a zlozvycích slepic - 11%
V žádném případě neplatí hloupá jako slepice. Proč naše slepice dělají to, co dělají? A proč často nedělají to, co od nich chceme?
dům a zahrada

Vše o chování, zvycích a zlozvycích slepic

332 Kč
295 Kč
Manuál stylu a designu pro každý domov - 11%
Jak vytvořit funkční a příjemný domov? Podle Fridy Ramstedtové je načase začít přemýšlet nejen nad tím, čím naše domovy zařizujeme, ale hlavně jak.
dům a zahrada

Manuál stylu a designu pro každý domov

404 Kč
359 Kč
Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka - 11%
Jak se jedno malé semínko, spadlé od zobáčku nenechavého ptáčka, promění v nádhernou velkou slunečnici? Jak se ta vysoká květina dostala na zahradu, odkud pochází, jak a proč klíčí, kde se jí daří?
dům a zahrada
Ukázky

Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka

224 Kč
199 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
dům a zahrada
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Impérium jídla - 11%
(1x)
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž obchodovali a které také konzumovali.
dům a zahrada

Impérium jídla

359 Kč
319 Kč
Inteligentní kočka - 11%
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
dům a zahrada

Inteligentní kočka

269 Kč
239 Kč
Jedlý les - 11%
Brožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí.
dům a zahrada

Jedlý les

207 Kč
184 Kč
Kotě - 11%
Televizi můžete klidně vypnout. Koťata jsou lepší než nejzábavnější show, zvědavější než kterýkoli detektiv a okouzlující víc než kterákoli celebrita. Vpředou se člověku do srdce a omotají si ho kolem svých sametových tlapek.
dům a zahrada

Kotě

143 Kč
127 Kč
Rekonstrukce rodinného domu - 11%
Rodina Přestavělových, která právě koupila rodinný dům a plánuje jeho opravu, má podobné starosti jako vy.
dům a zahrada

Rekonstrukce rodinného domu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 62 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>