Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
zdraví a životní styl

Kvalitní život s tinnitem - 20%
…když jsem před lety onemocněla tinnitem, má situace byla naprosto zoufalá o to víc, že jsem neměla žádnou pozitivní zprávu o tom, že se někdo vyléčil.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kvalitní život s tinnitem

99 Kč
79 Kč
Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

zdraví a životní styl
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

zdraví a životní styl
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
zdraví a životní styl
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 20%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
zdraví a životní styl
Ukázky

Wim Hof. Cesta Ledového muže

208 Kč
166 Kč
Jídlo není nepřítel - 20%
Anorexie jako závažná porucha příjmu potravy je alarmujícím fenoménem dnešní doby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo není nepřítel

254 Kč
203 Kč
Konec stárnutí - 20%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
239 Kč
Nečekaný lék - 20%
Nechejte na sebe působit malé dávky stresu - nechejte se léčit hormezí! Víte, - proč je zdravé nesnídat, - že jsme spíš masožravci než býložravci, - jak alkohol prospívá našemu srdci, - proč je horká vana lék, - jak vás dobrá nálada ochrání před obezitou a stařeckou demencí...?
zdraví a životní styl
Ukázky

Nečekaný lék

119 Kč
95 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>