Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2024
komiksy

Detektiv Koumes – Případy ze staré plechovky
Krátké detektivní příběhy pro děti.
komiksy

Detektiv Koumes – Případy ze staré plechovky

134 Kč
Můj táta a já - 11%
Můj táta a já jsme vážně v pohodě. Fakticky. Když se nudím, zakřičím a on hned přiběhne s lahvičkou a začne kolem tancovat. Občas mě uspává v autě a přitom mluví cizími jazyky, hlavně když zprudka zabrzdí mně pro radost.
komiksy

Můj táta a já

224 Kč
199 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
komiksy

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Staré pověsti české - komiks - 11%

Nejznámější české pověsti v populárním komiksovém zpracování.

Chceš se pobavit a zároveň dozvědět, kdy byl silák Bivoj a s kým se oženil? Co dovedl nejznámější kůň v českých dějinách nebo kdo spí pod horou Blaník? Zajímá tě, jak to dopadlo s legendárním Golemem, jak vznikal pražský orloj nebo jak se stal vládcem Přemysl Oráč? Zábavný komiks Staré pověsti české tě za pomoci krásných ilustrací provede našimi legendárními příběhy.

komiksy

Staré pověsti české - komiks

179 Kč
159 Kč
Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech - 11%
(1x)

Ilustrované vydání Tyranie dává dílu další rozměr a sílu. Renomovaná německo-americká ilustrátorka Nora Krugová ho svým vynalézavým výtvarným stylem mění ve vizuálně působivé zamyšlení.

komiksy
Ukázky

Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech

447 Kč
398 Kč
Zemí šelem - 11%
Napínavý příběh se odehrává v Indii roku 1867. Inženýr Banks se rozhodne pozvat plukovníka Munroa, kapitána Hooda a Francouze Mauclera na výpravu po severní Indii. Volí přitom velice netradiční dopravní prostředek – obrovského ocelového slona.
komiksy

Zemí šelem

269 Kč
239 Kč
Belzebubové - 11%
Ďábelský komiksový fenomén se jako bouře žene planetou a rozsévá kolem sebe děs i vtip. Vypráví o rodince se zálibou v temné hudbě a okultních vědách.
komiksy
Ukázky

Belzebubové

269 Kč
239 Kč
Jak namalovat vejce - 11%
Pojďte se společně s Josefem Šímou projít dějinami 20. století a nechat se unést jeho tvorbou do světa plného nápadů. Nominace na cenu Magnesia Litera 2021
komiksy
Ukázky

Jak namalovat vejce

449 Kč
399 Kč
Ošklivá pravda - 11%
Greg Heffley se vždycky nemohl dočkat, až vyroste. Ale je dospívání fakt taková sranda? Komiks pro děti.
komiksy

Ošklivá pravda

224 Kč
199 Kč
S Komenským do komiksu - 11%
Na únikovou hru se Filipa těšila. Vybrala si ji na oslavu narozenin a ten nápad spolužáky nadchnul. Dokonce i Vavřinec, řečený Vávra, pozvání přijal. Nejsou ve třídě kdovíjaká parta. Ani učitelé u nich neučí rádi.
komiksy

S Komenským do komiksu

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 76 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>