Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
podle věku

Malý princ A1/A2 - 20%
Nejslavnějším dílem francouzského spisovatele, novináře a pilota Antoine de Saint-Exupéryho je filozofická pohádka Malý princ, kterou napsal roku 1941 v New Yorku. Právě tam byla kniha v roce 1943 také poprvé vydána. Od té doby se dočkala překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.
podle věku
Ukázky

Malý princ A1/A2

189 Kč
151 Kč
Nemocné rozhovory - 20%
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
podle věku
Ukázky

Nemocné rozhovory

322 Kč
258 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ I. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých dějin období pravěku, starověku, středověku a novověku.
podle věku
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ I.

179 Kč
143 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ II. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých novodobých a soudobých dějin.
podle věku
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ II.

179 Kč
143 Kč
Nový zeměpis v kostce pro SŠ II. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského zeměpisu „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
podle věku
Ukázky

Nový zeměpis v kostce pro SŠ II.

179 Kč
143 Kč
Optika - 20%
Druhé, přepracované vydání základní vysokoškolské učebnice, určené zejména studentům obecné fyziky, přináší ucelený přehled a výklad klasické (nekvantové) optiky.
podle věku
Ukázky

Optika

250 Kč
200 Kč
Slovní druhy expres - 20%
Publikace Slovní druhy expres má pomoci žákům druhého stupně základních škol a studentům středních škol orientovat se v základní problematice určování slovních druhů. Některé části publikace mohou využít i žáci prvního stupně základních škol, neboť už i zde se s touto tematikou setkávají.
podle věku
Ukázky

Slovní druhy expres

119 Kč
95 Kč
Angličtina Krok za krokem - 20%
První část obsahuje konverzační témata. Netradiční zadávání cvičení formou otázek čtenářům zpříjemní učení a zvedne sebevědomí....
podle věku
Ukázky

Angličtina Krok za krokem

254 Kč
203 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
podle věku
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
podle věku
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 87 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>