Nejprodávanější Kniha - únor 2024
učebnice

Testy 2023-2024 z matematiky pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - 11%
Publikace je určena žákům 5. a 7. tříd, kteří se hlásí na víceletá gymnázia. Poskytuje jim základní informace, tipy a doporučení k jednotným přijímacím zkouškám, a obsahuje zásobu úloh na procvičení znalostí a dovedností potřebných k přijímačkám.
učebnice

Testy 2023-2024 z matematiky pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ

224 Kč
199 Kč
Italština pro začátečníky + odkaz - 11%
Italština pro začátečníky obsahuje dvanáct lekcí, které jsou zaměřeny na aktivní použití běžného jazyka v nejčastějších situacích.
učebnice

Italština pro začátečníky + odkaz

313 Kč
278 Kč
Konfliktní regiony světa – Evropa - 11%
Publikace nejen mapuje aktuální ozbrojené konflikty či jiné geografické a politické problémy v Evropě (tj. „horké lokality“ v Severním Irsku, Skotsku, Španělsku, bývalé Jugoslávii a Rusku), ale také je vysvětluje na základě historických souvislostí.
učebnice

Konfliktní regiony světa – Evropa

180 Kč
160 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test - 11%
Nová příručka, která žákům pomůže při přípravě na didaktický test. Poslouží zejména pro střednědobou a krátkodobou přípravu ve 4. ročníku.
učebnice

Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test

152 Kč
135 Kč
Nová literatura pro střední školy - Přehled literárních pojmů a směrů
Obsahem nové publikace Přehled literárních pojmů a směrů je slovníček literárních pojmů, s nimiž se žáci setkají ve všech třech dílech učebnice a pracovního sešitu učebnicové řady Nová literatura pro střední školy.
učebnice

Nová literatura pro střední školy - Přehled literárních pojmů a směrů

116 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
učebnice

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Bakalářská a diplomová práce je hra - 11%
V rámci naší vzdělávací společnosti Genius Institut s.r.o. vydáváme knihu pro vysokoškolské studenty s manuálem, jak vytvořit závěrečnou práci. Kniha má dvě části, první teoreticko-praktickou a druhou motivační.
učebnice

Bakalářská a diplomová práce je hra

225 Kč
200 Kč
Čtení s porozuměním 4 - pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit je součástí ucelené řady Edice na doma, svoje uplatnění však najde také přímo ve výuce na prvním stupni základních škol. Klade si za cíl rozvíjet čtenářské dovednosti a hravou formou podněcovat zájem dětí o čtení a literaturu. Celá edice byla vyvíjena ve spolupráci s vybranými pedagogy s dlouholetou praxí na ZŠ.
učebnice

Čtení s porozuměním 4 - pracovní sešit

115 Kč
102 Kč
Matematika 1 pro střední odborná učiliště
První díl učebnicové řady Matematika pro střední odborná učiliště jsme rozdělili do čtyř tematických celků: Číselné obory a číselná osa;
učebnice

Matematika 1 pro střední odborná učiliště

220 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
učebnice

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 366 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>