Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
sci-fi a fantasy

Nezkrotná říše - 20%
(1x)
Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nezkrotná říše

279 Kč
223 Kč
Noční slunce - 20%
Malá Katka zažívá složité období. Zůstala sama s tátou, musela se přestěhovat na venkov a v novém velkém domě je jí smutno.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Noční slunce

209 Kč
167 Kč
Padlý vládce nebes - 20%
Bezmoc a touha uniknout osudu. To mají společné Erin a Nathan. Erin žije na první pohled dokonalý život princezny. Ve skutečnosti je ale zoufalá z dohodnutého sňatku s králem sousední říše, který vyhrožuje válkou, pokud ho odmítne.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Padlý vládce nebes

279 Kč
223 Kč
Percy Jackson – Bitva o labyrint - 20%
Jmenuji se Percy Jackson… Je mi skoro 15. Svět kolem se zdá být čím dál nebezpečnější. Tábor polokrevných už není, co býval. Luke s Kronovou armádou se snaží dostat se za jeho hranice.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Percy Jackson – Bitva o labyrint

279 Kč
223 Kč
Z vůle Luny - 20%
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Z vůle Luny

479 Kč
383 Kč
Zloději stínu – Tajemství dračích mečů - 20%
I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloději stínu – Tajemství dračích mečů

279 Kč
223 Kč
Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
Barva draků - 20%
Ovládnout magii není snadné a Maggie si to moc dobře uvědomuje. Její schopnosti jsou nestálé a nevyzpytatelné a ona nemá nikoho, kdo by jí je pomohl zvládnout a umožnil tak splatit dluh, který se táhne jejím životem jako rudá čára.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barva draků

249 Kč
199 Kč
Divoká říše - 20%
(2x)
Téměř dvacet let poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, Budapešť balancuje na okraji propasti. Bitva o dominanci mezi elitními vílami a privilegovanými lidmi ve východní Evropě sílí a předsudky na obou stranách bublají a hrozí nenávistí i násilím. 
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divoká říše

279 Kč
223 Kč
Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida - 20%
(2x)
První díl trilogie inspirované starověkým Egyptem od autora Percyho Jacksona! Myslíte si, že je nějaký med nechodit do školy, věčně létat po celém světě, vozit s sebou jenom to, co se vejde do jednoho kufříku, a nemít žádný pořádný domov? Carter Kane si to opravdu nemyslí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 95 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>