Nejprodávanější knihy - únor 2024
pedagogika, didaktika

Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá - 11%
Autorky vycházejí z Rámcového vzdělávacího plánu pro předškolní vzdělávání a u každého projektu formulují dílčí výchovně-vzdělávací cíle, rozvíjené klíčové kompetence i očekávané výstupy.
pedagogika, didaktika

Od podzimu do léta pohádka k nám přilétá

194 Kč
172 Kč
Prvopočáteční čtení a psaní - 11%
Učitelé v praxi i studenti pedagogických oborů prohloubí své znalosti na poli práce se živou abecedou a se slabikářem, jaký typ slabikáře si vybrat, které pomůcky je možné využívat a jak celkově přistupovat k výuce čtení a psaní.
pedagogika, didaktika

Prvopočáteční čtení a psaní

305 Kč
271 Kč
Moderní pedagogika - 11%
(1x)
Existuje už mnoho knih o tom, jak by měla vypadat "ideální" škola nebo učitel. Víme však, co se opravdu děje ve školách? Co si z nich děti vlastně odnášejí? ..
pedagogika, didaktika

Moderní pedagogika

518 Kč
460 Kč
Výchova jako dobrodružství - 11%
Že to není možné? Že vám to přijde jako sci-fi? Pak neváhejte a prolistujte tuto knihu. Obsahuje nejen teoretická východiska a pedagogickou teorii a praktické zkušenosti z realizace v rámci projektu Gymnázia Přírodní škola...
pedagogika, didaktika

Výchova jako dobrodružství

270 Kč
240 Kč
Prevence a účinné řešení šikany - 11%
Publikace se věnuje problematice šikany u dětí s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem. Autoři navrhují nejen její řešení, ale především čtenáře seznamují s možnostmi prevence tohoto jevu, který je u dětí s autismem velmi častý.
pedagogika, didaktika

Prevence a účinné řešení šikany

198 Kč
176 Kč
Speciální pedagogika - 11%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
pedagogika, didaktika

Speciální pedagogika

260 Kč
231 Kč
Veselý rok s pohádkami - 11%
Krátké autorské pohádky se stávají motivací ke hrám s předškoláky v mateřských školách. U každé pohádky jsou uvedené výchovné cíle, potřebné pomůcky a doplňující cvičení, případně náměty na další rozvíjející aktivity.
pedagogika, didaktika

Veselý rok s pohádkami

179 Kč
159 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Poruchy učení - 11%
(1x)
Příčiny, diagnostika, metodické postupy a plány reedukace specifických poruch učení - dyslexie, dysortografie, dysgrafie, dyskalkulie, leterality.
pedagogika, didaktika

Poruchy učení

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>