Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
osobnosti a osudy

Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
osobnosti a osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Ohlédnutí - 20%
Kniha vzpomínek matky básníka Jana Zábrany je kronikou pohnutého ženského osudu a současně i nenahraditelným svědectvím o životě na malém českém městě ve 30. letech
osobnosti a osudy
Ukázky

Ohlédnutí

148 Kč
118 Kč
Rainer Maria Rilke - 20%
(1x)
Útlá knížka, jíž se Lou Andreas-Salomé snažila roku 1927 vyrovnat s předčasnou smrtí Rainera Marii Rilka.
osobnosti a osudy
Ukázky

Rainer Maria Rilke

99 Kč
79 Kč
Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
osobnosti a osudy
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
V brance Vlasta Burian - 20%

Titul unikátním způsobem mapuje fotbalové působení krále komiků Vlasty Buriana. Kniha obsahuje velké množství dobových dokumentů, historických fotografií a ilustrací.

osobnosti a osudy
Ukázky

V brance Vlasta Burian

89 Kč
71 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 69 položek
<< < 1 .. 5 6 7