Nejprodávanější Kniha - únor 2024
naučné, obrazové

Písmenková logopedie - 11%
Nedílnou součástí správné výslovnosti je schopnost tvořit všechny hlásky.
naučné, obrazové
Ukázky

Písmenková logopedie

206 Kč
183 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
naučné, obrazové
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Tichá noc, svatá noc - 12%
Projekt Moje malá knihovnička je určen dětem v předškolním a raném školním věku. Obsahuje tři tematicky různé řady: Biblické příběhy, Svět víry a Vzory a světci.
naučné, obrazové

Tichá noc, svatá noc

41 Kč
36 Kč
Velká knížka - ŠKOLKA pro malé vypravěče - 11%
Vítejte v mateřské školce. Hrajeme si tu, učíme se, tvoříme, běháme venku nebo třeba jezdíme na výlety – zkrátka se nikdy nenudíme. Dobře si prohlédněte všechny obrázky, až do těch nejmenších detailů, a bavte se s námi!
naučné, obrazové

Velká knížka - ŠKOLKA pro malé vypravěče

224 Kč
199 Kč
Vyškrabávací zábava: Mláďátka - 11%
Objev s námi barevný svět veselých mláďátek! Kdepak se asi skrývají? Copak, copak? Ona se nám někam schovala? Nezoufej. Popadni přiloženou bambusovou tyčku a s její pomocí odkryj pěkně kousek po kousku černou vrstvu.
naučné, obrazové

Vyškrabávací zábava: Mláďátka

233 Kč
207 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
naučné, obrazové

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
naučné, obrazové

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
naučné, obrazové

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Jak to žije - Bagry - 11%
Toto leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Zjisti, co všechno umí bagr, a procvičuj jemnou motoriku s pevnými stránkami a posuvnými a otočnými prvky.
naučné, obrazové

Jak to žije - Bagry

224 Kč
199 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
naučné, obrazové

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>