Nejprodávanější tituly - únor 2024
ostatní sporty

Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
ostatní sporty
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Fotbalový trénink - 20%
Seznamte se s tím, jak a které svaly se zapojují při fotbalu - nejpopulárnější sportovní hře.
ostatní sporty
Ukázky

Fotbalový trénink

339 Kč
271 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 11%
(1x)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
ostatní sporty

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

179 Kč
159 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
ostatní sporty
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
ostatní sporty

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
ostatní sporty
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Na kole ke hvězdám - 11%
V knize se dozvíte, co Ebicykl vlastně znamená. Ve zkratce jde o světově ojedinělé propojení astronomie s cykloturistikou.
ostatní sporty

Na kole ke hvězdám

314 Kč
279 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
V brance Vlasta Burian - 20%

Titul unikátním způsobem mapuje fotbalové působení krále komiků Vlasty Buriana. Kniha obsahuje velké množství dobových dokumentů, historických fotografií a ilustrací.

ostatní sporty
Ukázky

V brance Vlasta Burian

89 Kč
71 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 89 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>