Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
učebnice

Binky a kouzelná kniha / Binky and the Book of Spells - 20%
Dětem od 5 let je určen poutavý příběh žabky Binky v českém i anglickém jazyce. Malé i větší čtenáře vtáhne do světa kouzel a čarování. Skupinka zvířecích kamarádů prožívá na cestě za krásou kouzelná dobrodružství.
učebnice
Ukázky

Binky a kouzelná kniha / Binky and the Book of Spells

139 Kč
111 Kč
Mluvte německy! - 20%
Konverzační příručka a cvičebnice v jednom je určena pro mírně pokročilé studenty němčiny, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu, konverzační a jazykové dovednosti. Velká pozornost je věnována také rozvoji poslechových schopností.
učebnice
Ukázky

Mluvte německy!

249 Kč
199 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
učebnice
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Velký anglicko-český/ česko anglický slovník - 20%
(2x)
Tento slovník je určen širokému okruhu uživatel, především však těm, kteří již anglický jazyk na jisté úrovni ovládají. Obsahuje cca 100.000 hesel a 300.000 jejich ekvivalentů.
učebnice
Ukázky

Velký anglicko-český/ česko anglický slovník

190 Kč
152 Kč
Učte se anglicky s vtipem 2. - 20%
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
učebnice
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 2.

69 Kč
55 Kč
Maturita - Literatura - 20%
Maturita bez obav! Třicet vypracovaných maturitních témat pro vás bude základem k úspěšnému složení maturitní zkoušky z literatury. Každé téma je zpracováno na jednom listu tak, aby se list dal použít jako základ vaší vlastní přípravy nebo jako tahák!!!
učebnice
Ukázky

Maturita - Literatura

89 Kč
71 Kč
Nová maturita z angličtiny - 20%
(1x)
Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE.
učebnice
Ukázky

Nová maturita z angličtiny

246 Kč
197 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
učebnice
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Nespavost a jiné poruchy spánku - 20%
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby.
učebnice
Ukázky

Nespavost a jiné poruchy spánku

212 Kč
170 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
učebnice
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 99 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>