Nejprodávanější Kniha - březen 2024
podle věku

První pomoc I - 11%
(1x)
Další vydání úspěšných učebnic první pomoci pro zdravotnické obory, přepracované hlavně na základě principů kardiopulmonální resuscitace podle Guidelines 2010 a doplněné o nejnovější poznatky v oboru.
podle věku

První pomoc I

167 Kč
148 Kč
Sbírka úloh z matematiky pro střední školy - 15%
Sbírka obsahuje rozsáhlý soubor neřešených úloh na úpravy algebraických výrazů a na řešení rovnic, nerovnic a jejich soustav v množině reálných čísel. Zastoupeny jsou i slovní úlohy.
podle věku

Sbírka úloh z matematiky pro střední školy

177 Kč
150 Kč
Evropský slovník / European Word Book - 11%
(1x)
Čtyřjazyčný evropský slovník (anglicko-německo-francouzsko-český) obsahuje přes 1000 slovíček ve výše uvedených jazycích doprovázejících obrázky známého kreslíře charakteristických postaviček pro děti Richarda Scarryho.
podle věku

Evropský slovník / European Word Book

269 Kč
239 Kč
Letem světem / Busy Busy World - 11%
Kniha Richarda Scarryho, autora mnoha dětských knih s charakteristickými originálními obrázky, vychází jako dvojjazyčné vydání s česko-anglickým textem pro předškolní a školní věk.
podle věku

Letem světem / Busy Busy World

269 Kč
239 Kč
Na kytaru bez not - 11%
Příručka určená všem, kteří se chtějí naučit správně naladit a uchopit kytaru, a doprovázet například zpěv podle akordových značek.
podle věku

Na kytaru bez not

134 Kč
119 Kč
Nová klavírní škola 1. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
podle věku

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
360 Kč
Nová klavírní škola 2. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavíérní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
podle věku

Nová klavírní škola 2. díl

405 Kč
360 Kč
Pražská vizitka / Prager Visitenkarte - 11%
Tzv. „pražský židovský“ autor milující atmosféru staré Prahy ve své nejznámější poloze. Tři povídky Gustava Meyrinka svázané tématem Prahy a jejího genia loci: „Praha“, „G.M.“ a „Ta se dělá“ – princeska v dárkovém provedení bilingvní edice Kanapka.
podle věku

Pražská vizitka / Prager Visitenkarte

124 Kč
110 Kč
Sedmijazyčný slovník vulgarizmů - 11%
Chcete umět klít,nadávat a sprosťačit v sedmi jazycích? Pak tenhle slovník prostě musíte mít! Najdete v něm vulgarizmy české, anglické, německé, francouzské, španělské, italské a slovenské.
podle věku

Sedmijazyčný slovník vulgarizmů

89 Kč
79 Kč
Album etud 4 - 11%
Řada pěti alb etud vznikla na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování.
podle věku

Album etud 4

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 164 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>