Nejprodávanější Hudba na CD, AudioKniha na CD nebo AudioKniha ke stažení - březen 2024

Sokratova obhajoba
Roku 399 př. n. l. čelil Sokrates obvinění, že podlamuje důvěru ve společenské instituce. Žalobci chtěli chránit mladé lidi před zhoubným vlivem nebezpečného skeptika. ...

Sokratova obhajoba

224 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Buď užitečný
(1x)
Arnold Schwarzenegger a jeho recept na smysluplný život
Ukázky

Buď užitečný

399 Kč
Půlnoční párty Suchý + Šlitr
Dosud nevydané nahrávky z podzimu 1968, kdy se v rozhlasovém studiu potkávali Jiří Suchý a Jiří Šlitr s publikem a živě vysílali program plný písniček, vyprávění a her.
Ukázky

Půlnoční párty Suchý + Šlitr

299 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)
Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí.

Zlodějka příběhů

359 Kč
Plamen
Kateřina Marie Tichá dozrála v mimořádnou osobnost domácí populární hudby. Nahrávka Plamen je plná křehkých emocí, podmanivých melodií a půvabné poezie. Kateřina Marie Tichá jí natočila s kapelou Bandjeez.

Plamen

431 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

Zimní hrob

341 Kč
Spasitel Duny
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
Ukázky

Spasitel Duny

349 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 906 položek
1 2 3 .. 91 > >>