Nejprodávanější Kniha - březen 2024
erotika

Jednou za život
(3x)
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady.
erotika

Jednou za život

449 Kč
Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Sexy profesor
(2x)
Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět
erotika

Sexy profesor

269 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Vesnický závod
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
erotika
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
Pikantní příběhy
Čtvrtý svazek humorných erotických povídek zahrnuje další sexuální deviace a incestní příběhy. Také satirický pohled na přístup k pohlavnímu životu za totality.
erotika

Pikantní příběhy

297 Kč
Onanie aneb mrzký hřích samohany
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?
erotika

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2