Nejprodávanější Kniha - březen 2024
náboženství a myšlení

Slovo v našem nitru - 11%
Kniha rozhovorů s výraznou náboženskou osobností dnešní Francie Annick de Souzenelle.
náboženství a myšlení

Slovo v našem nitru

313 Kč
278 Kč
Papež diktátor - 11%
Mohl by být papež František tyranem a nejbezcharakternějším papežem novověku? Ano, odpovídá církevní historik Marcantonio Colonna, ve své kontroverzní, ale uvážlivé knize Papež diktátor.
náboženství a myšlení

Papež diktátor

71 Kč
63 Kč
Dej krev a získáš ducha - 11%
(1x)
Předkládaná kniha se věnuje životu a dílu starce Josefa Hesychasty, jenž patří k nejvýznamnějším osobnostem současného pravoslaví. Prostřednictvím svého učení i žáků podstatně ovlivnil život na Svaté hoře Athos, a nejen tam.
náboženství a myšlení

Dej krev a získáš ducha

143 Kč
127 Kč
Nejsilnější zbraň - 11%
„Vojáci, kteří byli Kapaunovi nablízku… ho nazývali světcem, viděli v něm dar od Boha. Tento americký voják nikdy nevystřelil ze zbraně, a přece zacházel s nejsilnější zbraní ze všech.
náboženství a myšlení

Nejsilnější zbraň

215 Kč
191 Kč
Tantrická Kálí - 11%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
náboženství a myšlení
Ukázky

Tantrická Kálí

261 Kč
232 Kč
Co s Carlem Schmittem? - 11%
Od smrti Carla Schmitta v roce 1985 se rozeběhla vlna zájmu o jeho dílo. Schmitt je – řečeno slovy, která ještě nedávno působila jako provokace – nejmladším klasikem politického myšlení.
náboženství a myšlení

Co s Carlem Schmittem?

295 Kč
262 Kč
Pouť mého života - 11%

Paměti kněze a archiváře Františka Teplého přibližují děj v oblasti českobudějovické diecéze, části jejího českého i německého venkova a města Jindřichova Hradce v letech 1891-1923.

náboženství a myšlení

Pouť mého života

248 Kč
220 Kč
Evangelii gaudium - 11%
Apoštolská exhortace papeže Františka, při níž vycházel ze závěrečných propozicí loňského synodu o nové evangelizaci. Exhortace se vyznačuje velmi přístupnou a čtivou formou a nese se v téměř důvěrném tónu.
náboženství a myšlení
Ukázky

Evangelii gaudium

107 Kč
95 Kč
Zastavení mého života
Známý autor duchovních knih Anselm Grün není jen benediktinský mnich, ale také manažer, učitel, duchovní průvodce, rádce mnoha lidí. Jeho vlastní biografie zachycuje životní témata, která mu zvláště leží na srdci.
náboženství a myšlení

Zastavení mého života

89 Kč
Nikolaj Losskij: obhájce mystické intuice
V této monografii je Losského působení představeno nejen na základě biografických a bibliografických dat, ale především je interpretováno metodologií využívanou ve spirituální teologii.
náboženství a myšlení

Nikolaj Losskij: obhájce mystické intuice

59 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>