Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
záhady a otazníky

Úder - 12%
(1x)
V posledním půl roce otřásla světem pandemie, která se neomezila jen na projevy často smrtelné choroby, již bezprostředně způsobuje.
záhady a otazníky

Úder

17 Kč
15 Kč
Stonehenge. Chrám pravěké Británie - 11%
Stonehenge je mnohem víc než jen působivý soubor obřích kamenných kvádrů: je symbolem prastaré moudrosti a odlišných kulturních hodnot dávno zašlých časů.
záhady a otazníky

Stonehenge. Chrám pravěké Británie

203 Kč
180 Kč
Kým jsme byli, jsme a budeme - 11%
Před lety si Pavel Krejčí přečetl informaci o indických knihovnách palmových listů, v nichž jsou ochraňovány před tisíci roky pořízené záznamy budoucích životních příběhů dnešních lidí, a byl tímto tématem uchvácen.
záhady a otazníky

Kým jsme byli, jsme a budeme

275 Kč
244 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 11%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

313 Kč
278 Kč
Nesmrtelní vikingové - 11%
(1x)
Stopy staroseverských mýtů, básní či ság lze nalézt v mnoha významných dílech světové kultury. První velké vzedmutí zájmu o staroseverskou látku přináší vlna evropského národního romantismu.
záhady a otazníky

Nesmrtelní vikingové

267 Kč
238 Kč
Záhady Číny a Tibetu - 11%
(1x)
Čína a Tibet vždy vzrušovaly fascinující historií a neobyčejnými zvyky a i dnes patří k nejtajemnějším místům na světě. Po roce 2000 byly učiněny nové překvapivé archeologické objevy.
záhady a otazníky

Záhady Číny a Tibetu

206 Kč
183 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Záhady Peru - 11%
Brána bohů – Posedlost hlubinami - Bytosti černé krve – Svatyně jasnozřivých – Poselství k nebesům – Příliš hrůzní vetřelci - Dračí stín - Šifra mistra věštce - Synové slunce - Ztracené město Inků…
záhady a otazníky

Záhady Peru

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2