Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2024
povídky

Za pět minut zvoní - 11%
Sbírka young adult příběhů ze školních lavic. Několik známých českých autorů a autorek, jakými jsou například Kateřina Šardická, Michaela Merglová, Eva a Klára Pospíšilovy nebo Aleš Novotný, vám připomene radosti i strasti povinné školní docházky.
povídky

Za pět minut zvoní

359 Kč
319 Kč
Výsek - 48%
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky

Výsek

190 Kč
99 Kč
Podivuhodné příběhy člověka
Příběhy odhalují charaktery lidí, kteří se mezi námi stále pohybují, ať již v rodinách, v nemocničním prostředí, v zaměstnání, na ulici i ve školách. V těchto povídkách čtenář poznává, že v člověku dříme dvojí svět a my si to často ani neuvědomujeme.
povídky

Podivuhodné příběhy člověka

53 Kč
Stopa ze snu - 11%
Soubor dvanácti kratších, stylově vytříbených Hesseho textů.
povídky
Ukázky

Stopa ze snu

178 Kč
158 Kč
Jablko - 46%
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

158 Kč
86 Kč
Kriminálník - 6%
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
povídky
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
206 Kč
Marťanská kronika - 11%
(1x)
"Jeden z největších vizionářů naší doby.“ Aldous Huxley. Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu.
povídky

Marťanská kronika

332 Kč
295 Kč
Noční myšlenky - 11%
(1x)
Další, v pořadí již třetí výbor z krátkých próz švýcarského spisovatele Roberta Walsera (1878–1956) přináší několik desítek črt, příběhů a letmých pohledů, které si autor zaznamenával téměř denně po návratu ze svých procházek přírodou.
povídky

Noční myšlenky

241 Kč
214 Kč
O kočkách a kocourech - 11%
Kočičí polévka pro duši. Kočka je zvíře přímo legendární. Dokonce i v české literatuře.
povídky
Ukázky

O kočkách a kocourech

314 Kč
279 Kč
Tvůj příběh - 11%
Mistrovské rady pro psavce. Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky.
povídky
Ukázky

Tvůj příběh

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>