Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2024
fantasy

Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Šerá hlídka - 11%
(1x)
Třetí díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky filmovému zpracování prvního dílu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
fantasy
Ukázky

Šerá hlídka

358 Kč
318 Kč
Krysy a Královské moře - 32%
Druhý díl barvité námořní fantasy tetralogie Dobrodružství Chathrandu začíná přesně tam, kde skončilo Spiknutí Ryšavého vlka.
fantasy

Krysy a Královské moře

398 Kč
270 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Sen Ockerwee - limitovaná edice - 20%
(3x)
Sen Ockerwee je fascinující upíří příběh zasazený do doby a prostředí, které známe z tvorby Marka Twaina – na starou Mississippi, jejíž vody brázdí veliké a hrdé kolesové parníky.Mistrně vystavěný a napínavý příběh o souboji se zlem...
fantasy
Ukázky

Sen Ockerwee - limitovaná edice

698 Kč
558 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
fantasy

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Dorotka na táboře
Dorotka mohla o prázdninách lenošit u babičky a mlsat její božskou borůvkovou a malinovou marmeládu.
fantasy

Dorotka na táboře

89 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 309 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>