Nejprodávanější Kniha - březen 2024
druhá světová válka

Zemřeli pro vlast - 11%
(1x)

Více než 500 medailonků občanů okresu Brno-venkov, kteří padli (nebo byli popraveni či umučeni) během protifašistického odboje v letech 1939–1945. Jedná se o další knihu z edice Brněnský legionář.

druhá světová válka

Zemřeli pro vlast

351 Kč
312 Kč
Brno nacistické - 11%
(1x)
Jaká byla atmosféra Brna „pod hákovým křížem“? Poněkud netradiční průvodce, který prostřednictvím příběhů čtyřiceti brněnských lokalit seznamuje čtenáře s tím, jak vypadalo město v době nacistické okupace.
druhá světová válka

Brno nacistické

260 Kč
231 Kč
Praha v černém - 6%
Jedinečná práce mladého amerického historika, jež zkoumá život v Praze ovládané nacisty v době německé okupace. Autor se v této knize věnuje jak politickým, tak především hospodářským a sociálním dějinám.
druhá světová válka

Praha v černém

338 Kč
318 Kč
Hitlerova sbírka v Čechách 2 - Obrazy, dary, psací stůl - 6%
Po zveřejnění prvního dílu knihy se objevila řada nečekaných souvislostí a také mnoho otázek. Druhý díl přibližuje svět, který byl nejen těžištěm uměleckého proudu Třetí říše, ale také tvůrčí sféru, která byla Vůdci nejbližší. Literatura faktu.
druhá světová válka

Hitlerova sbírka v Čechách 2 - Obrazy, dary, psací stůl

339 Kč
319 Kč
Smrtonosná oblaka - 11%
Publikace volně navazuje na řadu knih tohoto autora, které se věnují letecké válce a bombardování českých měst během druhé světové války.
druhá světová válka

Smrtonosná oblaka

414 Kč
368 Kč
Bratrstvo neohrožených - 11%
(4x)
Slavná literární předloha stejnojmenného televizního seriálu. Kniha vynikajícího historika sleduje osudy roty E armády USA od výcviku, vysazení v Normandii až po obsazení Hitlerova "Orlího hnízda".
druhá světová válka

Bratrstvo neohrožených

313 Kč
278 Kč
Oděské předmostí
(1x)
„Oděské předmostí“ je pokračováním knihy „Psáno na tanku“. Autor zde vypravuje o téměř sedmdesátidenní obraně města Oděsy u jehož bran byla svedena jedna z prvních bitev druhé světové války, která rozbila mýtus o bleskovém obsazení Sovětského svazu.
druhá světová válka

Oděské předmostí

89 Kč
Hitlerova sbírka v Čechách 1 - 11%
Kniha přibližuje osudy desítek sochařů a jejich prací z doby národního socialismu, této zvláštní éry dějin, kdy se nietzschovský ideál Nadčlověka vtělil do hmoty a umění se stalo integrální součástí budování státu.
druhá světová válka

Hitlerova sbírka v Čechách 1

332 Kč
295 Kč
Se VII. sborem do šumavských Sudet - 11%
Tato fotografická kniha vyšla poprvé koncem r. 1938 a jejím propagandistickým posláním bylo zaznamenat dobu „velkých změn“ - okupaci území mezi Železnou Rudou a Českým Krumlovem wehrmachtem. Dnes je syrově nemilosrdným dokumentem česko-německé historie.
druhá světová válka

Se VII. sborem do šumavských Sudet

323 Kč
287 Kč
Hitlerův konec - 11%
Konečný popis konce Adolfa Hitlera 30. dubna1945.
druhá světová válka

Hitlerův konec

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>