Nejprodávanější Kniha - březen 2024
hudba

AC/DC: Album po albu

I'm on the Highway to Hell! Jak vznikla hudební legenda, kterou po desítky let zbožňují miliony lidí po celém světě? Proč AC/DC čelili nařčení ze satanismu a proč se některé skladby nesměly v New Yorku hrát?

hudba

AC/DC: Album po albu

629 Kč
Bob Dylan
Žijící legenda americké hudební a kulturní publicistiky Greil Marcus vypráví příběh Boba Dylana prostřednictvím jeho šesti autorských písní a jedné převzaté lidovky.
hudba
Ukázky

Bob Dylan

447 Kč
Dávno Plus
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Kniha hudebníkových osobních vzpomínek.
hudba

Dávno Plus

404 Kč
Na pouti
Vladimír Kouřil je pamětníkem, jemuž je dobré naslouchat. Číst jeho svědectví a přemýšlet o něm by měl každý. Pro milovníky hudby – zejména rockʼnʼrollu a jazzu – jde o knihu, kterou nemohou opomenout.
hudba

Na pouti

315 Kč
Nohavica a (jeho) naše malá válka
(3x)

Jaromír Nohavica je osobnost, která málokoho nechává chladným: mnozí jej bezmezně obdivují, jiní jej bezmála zatracují. Jediné, na čem se téměř všichni shodnou, je, že to je bohem nadaný písničkář a básník. Kdo je tedy Nohavica?

hudba

Nohavica a (jeho) naše malá válka

358 Kč
Roma boy
Osudově životní, otevřeně osobní, přitažlivě hvězdný – příběh zpěváka Jana Bendiga. Život mu připravil řadu překážek. Jan Bendig je ale všechny postupně překonává a plní si svůj sen.
hudba
Ukázky

Roma boy

359 Kč
Zpívali v Brně
Operní režisér Václav Věžník se v publikaci Zpívali v Brně v letech 1965-1991 uceleně zabývá činností a vlivem opery na kulturní život Brna a okolí.
hudba

Zpívali v Brně

891 Kč
Životy Briana
Brian Johnson je už přes čtyřicet let zpěvákem AC/DC, jedné z nejslavnějších rockových kapel všech dob. Jeho cesta na rock’n’rollové výsluní však byla klikatá.
hudba

Životy Briana

359 Kč
Bedřich Smetana
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
Olympic 60
(1x)
Příběh legendy, která trvá… 60 let! Po deseti letech se čtenářům dostává do rukou rozšířené vydání tohoto unikátního průvodce po historii naší nejstarší a nejvytrvalejší rockové kapely z pera doyena české popmusic Petra Jandy.
hudba

Olympic 60

539 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>