Nejprodávanější Kniha - březen 2024
umění a architektura

Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění a architektura

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Sochařům se netleská
Sochař, malíř a spisovatel Vladimír Preclík během rozhovoru s publicistkou Lenkou Jaklovou poutavě a vtipně vzpomíná na své nejrůznější tvůrčí a životní okamžiky.
umění a architektura

Sochařům se netleská

99 Kč
Jiří David
(1x)
Monografie současného českého výtvarníka, člena skupiny Tvrdohlaví.
umění a architektura

Jiří David

254 Kč
Digitální Kříženecký - 11%
(1x)
Rozsáhlá publikace kolektivu autorů NFA je první ucelenou vědeckou monografií věnovanou filmům (a jejich digitalizaci) českého režiséra a kameramana, průkopníka české kinematografie Jana Kříženeckého.
umění a architektura

Digitální Kříženecký

Jiří Anger (ed.)
558 Kč
496 Kč
Underground / Human Portrait - 11%
For several years Rudo Prekop has been photographing studio portraits of personalities who have contributed significantly to the qualitative shift in our society in terms of culture, society, mentality, morality and humanity in general.
umění a architektura

Underground / Human Portrait

1 079 Kč
959 Kč
Cesta předurčena osudem- Jitka a Květa Válovy - 11%
Cesta předurčena osudem / Květa a Jitka Válovy vznikla jako doprovodná publikace k stejnojmenné výstavě konané v GASK – Galerii Středočeského kraje u příležitosti 100. výročí narození autorek.
umění a architektura

Cesta předurčena osudem- Jitka a Květa Válovy

891 Kč
792 Kč
Jaromír Čejka - Stopy / Traces - 11%
Monografie Jaromíra Čejky s názvem Stopy je splátkou dluhu významnému českému fotografovi, kterého zná kulturní obec především jako autora fotografického projektu Jižní Město. Rozpětí tvorby Jaromíra Čejky je však daleko širší.
umění a architektura

Jaromír Čejka - Stopy / Traces

495 Kč
440 Kč
Oskar Kokoschka - 11%
Vědecky fundovaný životopis významného rakouského malíře Oskara Kokoschky. Autor sleduje jeho životní a uměleckou dráhu od skromných začátků ve Vídni po postavení mezinárodně uznávaného umělce.
umění a architektura
Ukázky

Oskar Kokoschka

419 Kč
372 Kč
Postižen pamětí - 11%
Knihu Postižen pamětí napsal architekt Václav Girsa, přední odborník na rekonstrukci památek, jako ohlédnutí za životem a dílem.
umění a architektura

Postižen pamětí

675 Kč
600 Kč
Rozhovory s Lubošem Plným - 11%
Kniha dialogů Rozhovory s Lubošem Plným (Antropologie výtvarné tvorby v reálných a virtuálních světech) iniciovaná Hanou Stehlíkovou Babyrádovou je autentickou výpovědí o osobním zázemí pozoruhodné tvorby světově proslulého umělce art brut.
umění a architektura

Rozhovory s Lubošem Plným

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>